Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Sziasztok ma valaki egy jó szopás akár anál a szabadban szegeden ?
privátba írj

Szia. Ma jó lenne esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 14:19
Törölt felhasználó (4689816)

Mai napon Kecskeméten?
Szarvas,Gyomaendrőd és kör. Szopni szeretnék. Dughatsz is. Helyem nincs,utazni tudok. Szeretem ha tövig vered és a proszratám masszírozza a farkad. Jó érzés. Szemedbe nézek mikor a számba élvezel.
Kméten du 4-6 között keresek nőt párost szopatni akarok.
Esti Bi móka dél Alföldön ?
Békés megye? Privi!
Kecskeméten most helyel rendelkezö bi pasi,pàr,hölgy
Sziasztok, hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok.
10.04 szombat este, szívesen találkoznák egy vékony hölgyel, vagy egy vékony hölgytagú párral, kellemes hármas élmény reményében. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra. Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Mindenkinek nagyon kellemes idmerkedést, és még több kellemes élményt kívánok.
10.04 szombat este, szívesen találkoznák egy vékony hölgyel, vagy egy vékony hölgytagú párral, kellemes hármas élmény reményében. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, normális távolságra. Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Mindenkinek nagyon kellemes idmerkedést, és még több kellemes élményt kívánok.
Sziasztok holnap dèl körül szivesen összefutnèk szeged vonzaskörzetèben egy belevaló hölgyel esetleg párral. Potens fiatalos 40 es pasi vagyok.
Biszex kettes és hármas felállás is érdekel. Kalocsa környékén. Helyem van ill utazni is tudok
sziasztok ! bács-m kiskkunmajsán keresek első alkalomra játékos fiúut ! kiprobálnék mindent !
Kecskemét, Pest környékén szívesen kényeztetnék hölgyet!!??
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Mai napon Kecskeméten?
Édeshármasban tapasztalt srác keres kalandot Szegeden és környékén

Holnap délelőttre egy olajos farokmasszázsra keresek egy kemény szép farkat, amit spriccelésig masszíroznék, és a végén rám élveznél.
Lakás van hmvhelyen, privit várok.
Ápoltság adott és elvárt.
Lakás van hmvhelyen, privit várok.
Ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok!
Független férfiként keresem pár társaságát, elsősorban Szeged közelében, de az utóbbi nincs kőbe vésve.
Független férfiként keresem pár társaságát, elsősorban Szeged közelében, de az utóbbi nincs kőbe vésve.
Gyula, Békéscsaba környékén kényeztetnék elhanyagolt csinos nőt! A.