Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
sziasztok ket farok egy punciban melyik párt izgatná ? hely kellene utazni tudnek
Sziasztok. Kecskeméti hölggyel párral találkoznàk. Belső üzenetben írj kérlek. Köszönöm
Sziasztok szívesen csatlakonék!
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 11. 18. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Békés megyei pasi vagyok helyem van,de utazom is not part fiut keresek
Pár ismerkedne , párral! Privi!
Mai napon kora délután szívesen ismerkednénk
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
10 felé ma a Bajai nudi környékén valaki(k)?
Sziasztok! Kecskeméten 35 éves közös masztira keresek pertnert. Helyem van. Csak komoly szándékkal keress kérlek.
28 éves pasiként nőkkel ismerkednék Békéscsabán és környékén , kor nem számít
Írtam privát!
(Ez egy válasz nyár üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 19:30

Sziasztok.
Férfit keresek Kiskunfélegyháza és környékéről ,aki tudja milyen a jó minőségi szex.
Legyen a farkad nagy és légy kitartó.
Férfit keresek Kiskunfélegyháza és környékéről ,aki tudja milyen a jó minőségi szex.
Pisiszexre keresek Hölgyet, priviben. Csak igényes hölgyek lehetőleg.
Sziasztok. Intelligens ápolt férfiként keresem partnerem Szegeden.
Hello valaki esetleg ma Tiszakécske és környékén aki talizna kiverné a farkam 15óra körül írj privátban
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sükösd, Baja, és környékén szexpartnerem keresem ma délelött. Ápolt, kitartó, vastagfarkú vagyok. Privátba írj!
Írtam, akár már holnap jó!
(Ez egy válasz nyár üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 19:30

Sziasztok.
Sziasztok.
Sziasztok!
Elek/Gyula kőrnyékèn hölggyel,párral ismerkednèk!
Elek/Gyula kőrnyékèn hölggyel,párral ismerkednèk!