Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sziasztok! Szegeden ma délelőtt unatkozó hölgy, vagy pár? Írjatok privátban és megyek! Minden kívánságot teljesítek!
Szia!Irtam privátot!
(Ez egy válasz nyár üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 19:30

Sziasztok.
Férfit keresek Kiskunfélegyháza és környékéről ,aki tudja milyen a jó minőségi szex.
Legyen a farkad nagy és légy kitartó.
Férfit keresek Kiskunfélegyháza és környékéről ,aki tudja milyen a jó minőségi szex.
Legyen a farkad nagy és légy kitartó.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok lányok,hölgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Holnap délután hölgy, pár szívesen csatlakolznék Bács Kiskun.
sziasztok ket farok egy punciban melyik párt izgatná ? hely kellene utazni tudnek
Mai napon aktív heteró srácokon könnyítenék,diszkréció higénia fontos.
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Baja környékén keresek aktív férfit .
Üdv Kedd-péntek estig fogadnék házaspárokat vagy hölgyeket szép diszkrét jakkuzis nyaralómba Szarvason egy izgalmas kikapcsolódásra.
Levélbe várom a jelentkezőket, átlagnál vastagabb méretesebb szerszámmal rendelkező ápolt kedves férfi vagyok.

Kméten hosszútávú szexkapcsolatot szeretnék nővel párral 50-es pasiként.
Sziasztok. Párban keresünk, biszex jó méretű csupasz ffiakat. Egyenlőre 2 ffit egy kis gabajodáshoz. Legyél átlagos testalkatú mint mi. És szőrtelen. Írjátok prívátban. Csak aki tud jönni, és benne van a többesben
Írtam
(Ez egy válasz Adonisz99 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 00:33

Van valaki, akinek ma vagy holnap délután lenne kedve csatlakozni hozzám és alkalmi 60+ éves hölgy partneremhez?
Ma d.u kecskeméti hölgy? Hely van.
Van valaki, akinek ma vagy holnap délután lenne kedve csatlakozni hozzám és alkalmi 60+ éves hölgy partneremhez?
Hodmezo? Egy holgyetvkeresek. Hatha ismeri valaki.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Privit várok
Privit várok
Szia! Mi is Kecskeméten.Lenne kedved találkozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 07:43

Törölt felhasználó (4689816)

Ma Kecskeméten valaki?
Mai napon kedves lány vagy korunkbeli párral szívesen találkoznánk. Pasit jelenleg nem keresünk.
Ma Kecskeméten valaki?