Sziasztok. Ma esetleg tud valaki bulit a régióban?
Megy valaki a csabacenterbe
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Mai napon Kecskeméten hetero alapon valaki?
Tudlak fogadni.

sziasztok ma estére keresnénk párokat barátkozásra esetleg másra is
Szia! Akkor titeket keresünk!
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2023. 11. 24. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 18:10

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Kistelek és környékén keresünk párt, korosztály mindegy.
Mi egy 26/29 éves pár .
Csinos vékony vörös hajú feleség.
Magas , átlagos testalkatú férfi
Mi egy 26/29 éves pár .
Csinos vékony vörös hajú feleség.
Magas , átlagos testalkatú férfi
Sziasztok,Bajai független,fiatalos pasiként csinos hölgy társasága lennék.Lehet egyéb szabadidős program is.
Sziasztok. Hétvégén Szegeden valami kaland?

Hétvégén Makón?
sziasztok! 2 fiatal sportos srácot keresünk aki páromat megmaszírozná,,,,,,csak Szegedi lrendelkezőket keresünk!
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok.
Sok kedves párral találkoztam már az oldalról. Kb 8. Mind szuper volt.
(Ez egy válasz Matteoni üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 08:44

Hát nem is tudom, 1-hónap alatt 15-levelet írtam GG-tagoknak, mind elolvasta, 1-pár vissza írt, hogy küldj képet, amit meg is tettem, aztán semmi, modhatnám hogy nulla itt az egész ismerkedősdi, de ti nektek mi a tapasztalat, csak kíváncsi vagyok?
Kedves Párral ismerkednék!!
Békés megye?Privi!
Sziasztok!
Jóképű, megbízható, masszírozni is tudó és szerető, potens, hetero pasi csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres izgalmas és élvezetes együttlétekhez. Privátot kérnék. Köszönöm!
Jóképű, megbízható, masszírozni is tudó és szerető, potens, hetero pasi csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres izgalmas és élvezetes együttlétekhez. Privátot kérnék. Köszönöm!
Megbízható, ápolt fèrfit keresünk párom kènyeztetèsère
Hellyel rendelkező nagyot spriccelo férfit keresek Szeged Hódmezővásárhely környékén ne legyél sportos inkább duci
Hát nem is tudom, 1-hónap alatt 15-levelet írtam GG-tagoknak, mind elolvasta, 1-pár vissza írt, hogy küldj képet, amit meg is tettem, aztán semmi, modhatnám hogy nulla itt az egész ismerkedősdi, de ti nektek mi a tapasztalat, csak kíváncsi vagyok?