Sziasztok!Ma délután Szegeden valaki?
Kiskunfélegyházán vagy környékén holnap délelőtt/délután valaki?
nincs senki aki komolyan gondolná békés megyei nő? bármi megbeszélhető lenne. csak írjatok
Diszkrét,rendezett,ápolt férfiként,titkos baráti szexkapcsolatra keresek feleséget,akivel alkalmanként,hosszabbtávon jól érezhetnénk magunkat.
Sziasztok! Hölgyet vagy Párt keresek Gyula, Sarkad környékén hetero alapon.
Gyulai Békéscsabai hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra!
Ėn ott leszek! Ti mikor lesztek ott??
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 11. 25. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Sziasztok. Bács-Kiskun megyéből szívesen ismerkednék párokkal, lányokkal. Én egy 24 éves átlagos pasi vagyok
Sziasztok. Ma esetleg tud valaki bulit a régióban?
Megy valaki a csabacenterbe
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Mai napon Kecskeméten hetero alapon valaki?
Tudlak fogadni.

sziasztok ma estére keresnénk párokat barátkozásra esetleg másra is
Szia! Akkor titeket keresünk!
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2023. 11. 24. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 24. péntek 18:10

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Kistelek és környékén keresünk párt, korosztály mindegy.
Mi egy 26/29 éves pár .
Csinos vékony vörös hajú feleség.
Magas , átlagos testalkatú férfi
Mi egy 26/29 éves pár .
Csinos vékony vörös hajú feleség.
Magas , átlagos testalkatú férfi
Sziasztok,Bajai független,fiatalos pasiként csinos hölgy társasága lennék.Lehet egyéb szabadidős program is.
Sziasztok. Hétvégén Szegeden valami kaland?

Hétvégén Makón?