Békéscsabai aktív/uni pasiként keresek pasit kölcsönös örömszerzésre, ha úgy látjuk rendszeres találkozókra.
Sziasztok! Dec 14- 17 között Szegeden lazulunk ezen időre esetleg keresünk 1.2udvarias, tisztelettudó, ápolt urat, urakat
, szimpátia elengedhetetlen, nem mindenkit és nem mindenáron..csak a számunkra érdekes üzenetekre reagálunk.
, szimpátia elengedhetetlen, nem mindenkit és nem mindenáron..csak a számunkra érdekes üzenetekre reagálunk.
bekes megyebol ki keres pasit??????
Sziasztok hölgyet/lány keresek kellemes időtöltésre Kiskunfélegyháza és környéke utazni tudok
Baja-Kalocsa-Szexard, környékéről , keresek , Bi gondolatokkal havert, hogy mire ,az majd eldől , idősebb párhoz is beszélnek , akár mind két fél örömére. Bár , soha nem próbáltam., ezt sem .
Kérdés , mi az irány , cél.
(Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Miből goldolod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 20:24
Törölt felhasználó (4689816)

Hát persze. Párként regisztŕált pasi. Mennyi ilyen van itt...
Házibarátot keresnénk hosszú távra!
Mi fiatal, vidám, értemiségi, kulturált pár vagyunk, hozzánk hasonló férfiak jelentkezését várjuk a hölgy örömére.
Tapasztalat és szexuális intelligencia nem volna hátrány
Mi fiatal, vidám, értemiségi, kulturált pár vagyunk, hozzánk hasonló férfiak jelentkezését várjuk a hölgy örömére.
Tapasztalat és szexuális intelligencia nem volna hátrány
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv
Valaki megy szilveszterezni a Pick arénába? Feleségem ott lesz.. kíváncsi lennék hogy viselkedik, ittasan mire képes.

Sziasztok Békés megyei pasi vagyok helyenmvan ,de utazom is,not part fiút keresek
Hétközben délelött, Szeged és környékén szexpartnerem /partnereim/ keresem minden jóra. Ápolt, inteligens, potens férfi vagyok. Bi párok is írhatnak! Minden ami élvezetet ad benne vagyok! Privátba írjatok!
Baja környékén keresek aktív férfit dugáshoz.
Fiatal sportos pasi keres hölgyet kalandozásra
Sziasztok! A majdnem lehetetlenre teszek most kísérletet! Olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy társaságát keresem, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát! A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és az ismerkedéshez telefonszámra is szükség lesz! Privátban légyszi!
Hát persze. Párként regisztŕált pasi. Mennyi ilyen van itt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 25. szombat 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 03:24
Törölt felhasználó (4661150)

sziasztok ma estére keresnénk párokat barátkozásra esetleg másra is
Sziasztok. Irányitható srác keres idősebb Párt!!!
Gyulán ma hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok. Irányitható srác keres idősebb Párt!!!
Kecskeméten ma fogadni tudok sub-olható hölgyet, feleséget. Akár fotózás, videózás is mehet. Üzenetben keress! Máté