Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Sziasztok,Hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra!
Sziasztok! Szegeden hölgyek,párok kikapcsolódni?
Ma estere keresunk hozzank hasonlo part kamerazgatasra. kb 22::00tol vagyunk kepbe
kiskunfèlegyházán ès környèkèn hellyel rendelkező partnert keresek privátba várom a jelentkezőket
Hölgyet vagy párokhoz csatlakoznék akár az ünnepek alatt is..igényes apolt potens ferfi vagyok..tapasztalt. üzibe várom az érdeklődést. Imádok kényeztetni
Bèkès megyei párhoz,hölgyhöz csatlakoznèk! Ápolt,igènyes,jó mèretű srác vagyok

Gyulai, Békéscsabai diszkrét ápolt nőt keresek!
Hölgyet keresek alkalmi, de rendszeres találkozásokhoz, lehetsz nem független is, elsősorban Csongrád megyéből keresek, de szóba jöhet Bács és Békés megye is.
Középkorú, sportos és igényes, maximálisan ápolt vagyok, nagy potenciával, nagy fantáziával.
Egyedül élek, így lakás van, de mobilis vagyok.
Párok is érdekelnek, de csak a hölgy örömére.
Privit várok.
Középkorú, sportos és igényes, maximálisan ápolt vagyok, nagy potenciával, nagy fantáziával.
Egyedül élek, így lakás van, de mobilis vagyok.
Párok is érdekelnek, de csak a hölgy örömére.
Privit várok.
Hölgyet keresek mára játszani

Csongrád megyei lány, pár?
Békés megyében van-helyem de utazom is nőt part fiút keresek
Sziasztok. Töltsük együtt az ünnepeket
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv.
Sziasztok! Nekifutok még egyszer, hátha akad itt mégis olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú (bár lassan betelnek a helyek), privát swinger buliban és még nem döntött, nem kötelezte el magát máshol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak valós (puncis), komoly jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgatná (cuckold( Hely kellene utazni tudnek!
Szia!
Írtunk! (Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2023. 12. 15. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 17:38
Írtunk! (Ez egy válasz szörnyecske üzenetére (2023. 12. 15. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Párokat fogadnék igényes környezetben ma estére ..Ápolt kitartó szerszámmal rendelkező férfi vagyok.
Sziasztok december 25 délutánra keresek ápolt diszkrét intelligens lányt párt esetleg srácot közös élvezetekre, Gyulán lesz helyem! Ha a az érdeklődéseteket akkor írj írjatok nyugodtan privátba üdv
Par vagy lany aki kukkolna most autoban?
ha van ilyen privatban orjatok