Sziasztok. Kecskemét ki érne rá?
kellemes unnepet olyan pasi van e itt akit izgatná ha mikozben dugja a párját en akozben nyalhatnék?
Békéscsabán férfi partnert keresek. Masszázs?
Senki nincs?
(Ez egy válasz szegedma üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 25. hétfő 09:07

Sziasztok hölgyet keresek Szeged környékén párhoz is csatlakozok a hölgy örömére.Utazik is ha messzebb vagy.
Kezdő bi srácként kalandoznék Szegeden.
Egy normális, intelligens és legfőképp higiénikus ápolt partnert keresek. Pár dolgot megéltem már, de szeretnék több dolgot kipróbálni. Leginkább passzív vagyok. Egy szimpla hokitól sem zárkózom el.
Egy normális, intelligens és legfőképp higiénikus ápolt partnert keresek. Pár dolgot megéltem már, de szeretnék több dolgot kipróbálni. Leginkább passzív vagyok. Egy szimpla hokitól sem zárkózom el.

Sziasztok hölgyet keresek Szeged környékén párhoz is csatlakozok a hölgy örömére.Utazik is ha messzebb vagy.
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok ma estére hölgyet keresnék társaságként
Sziasztok valaki egy ünnepi szopás ?

Két ünnep között és újévkor huncutkodnánk. Keressünk hozzánk hasonló párokat beszélgetésre, webkamerázgatásra, további ismeretségre. Kiskunfélegyháziak vagyunk.
Sziasztok!
Kecskemét belvárosában örömmel fogadnék hölgyet, pár egy kis ünnepi rosszalkodásra!
Kecskemét belvárosában örömmel fogadnék hölgyet, pár egy kis ünnepi rosszalkodásra!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Sziasztok,Hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra!
Sziasztok! Szegeden hölgyek,párok kikapcsolódni?
Ma estere keresunk hozzank hasonlo part kamerazgatasra. kb 22::00tol vagyunk kepbe
kiskunfèlegyházán ès környèkèn hellyel rendelkező partnert keresek privátba várom a jelentkezőket
Hölgyet vagy párokhoz csatlakoznék akár az ünnepek alatt is..igényes apolt potens ferfi vagyok..tapasztalt. üzibe várom az érdeklődést. Imádok kényeztetni
Bèkès megyei párhoz,hölgyhöz csatlakoznèk! Ápolt,igènyes,jó mèretű srác vagyok

Gyulai, Békéscsabai diszkrét ápolt nőt keresek!
Hölgyet keresek alkalmi, de rendszeres találkozásokhoz, lehetsz nem független is, elsősorban Csongrád megyéből keresek, de szóba jöhet Bács és Békés megye is.
Középkorú, sportos és igényes, maximálisan ápolt vagyok, nagy potenciával, nagy fantáziával.
Egyedül élek, így lakás van, de mobilis vagyok.
Párok is érdekelnek, de csak a hölgy örömére.
Privit várok.
Középkorú, sportos és igényes, maximálisan ápolt vagyok, nagy potenciával, nagy fantáziával.
Egyedül élek, így lakás van, de mobilis vagyok.
Párok is érdekelnek, de csak a hölgy örömére.
Privit várok.