Most valaki napfény fürdő Szeged szauna 16:30 ig ???
Sziasztok!
40-65-éves korig keresem hölgy partneremet! Lehetsz elvált, de ha férnél vagy nem gond!! Szeresd ha sokáig kényeztetnek… és legyél benne a vad szexbe! Higénia ápoltság adott és elvárt. Diszkréció 100%! Baja és környéke. Helyem van.
40-65-éves korig keresem hölgy partneremet! Lehetsz elvált, de ha férnél vagy nem gond!! Szeresd ha sokáig kényeztetnek… és legyél benne a vad szexbe! Higénia ápoltság adott és elvárt. Diszkréció 100%! Baja és környéke. Helyem van.
Szinpatikus pár kènye,kedvère tennèk.
Sziasztok!
Baja és Kiskunhalas környékéről valaki esetleg?
Baja és Kiskunhalas környékéről valaki esetleg?
Gyomaendrőd valaki helyel?
Szentesen aki ráér?
Hello Tiszakécske és környékén keresek hölgyet,párt akikel együtt élveznénk írj privátban köszi
Sziasztok keresunk egy ferfit harmadiknak bekescsaban 20-30 kozott !!!tobbit privatba
Párokat keresünk Szerda estére othonunkba Kecskemét mellett nem irogatunk nem barátokat keresünk sexelünk de azt rendesen kérnénk sok bi pasi jelentkezését is hisz ebből a hirdetésből logikusan következik hogy esetleg talán
Sziasztok!
Két ünnep között Kiskunfélegyházán és környékén keresnék partnert. Akár Szegedre is letudok utazni. Fiatal, potens férfi vagyok.
Két ünnep között Kiskunfélegyházán és környékén keresnék partnert. Akár Szegedre is letudok utazni. Fiatal, potens férfi vagyok.
Szia! Igen, csak parokat
(Ez egy válasz Nínós40 üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kellemes ünnepeket! Esetleg masszőrnő aki házhoz jön fiatal párhoz?
Most miért, ha jólesik neki
Nem vagyunk egyformák hála istennek..
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

kellemes unnepet olyan pasi van e itt akit izgatná ha mikozben dugja a párját en akozben nyalhatnék?
Sziasztok,ma este pasival ismerkednénk a hölgy örömére,42/49 éves pár vagyunk.Ápoltság és diszkréció fontos,csak fényképes üzeneteket várunk.
Üdv!
Ma este 10 óra körül érek rá,szívesen találkoznék közös örömre bárkivel. Helyen van ( Gyula ),egyeztetés alapján. Nyitott vagyok elég sok mindenre. Ha szeretnél valamit akkor privát üzenetben írj és megbeszéljük!

Sziasztok! Csak párokat keresték?
(Ez egy válasz Kardhal üzenetére (2023. 12. 24. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 24. vasárnap 18:17

Két ünnep között és újévkor huncutkodnánk. Keressünk hozzánk hasonló párokat beszélgetésre, webkamerázgatásra, további ismeretségre. Kiskunfélegyháziak vagyunk.
Párt keresek Csongrád megyéből a hölgy örömére, lakás van, de mobilis vagyok ha kell. Maximálisan ápolt és jókedvű normális hapsi vagyok. Idősebb pár is írhat nyugodtan.
Privit várok
Privit várok
Sziasztok. Kecskemét ki érne rá?
kellemes unnepet olyan pasi van e itt akit izgatná ha mikozben dugja a párját en akozben nyalhatnék?