Bi hölgytagú párt,bi hölgyet keresünk holnap esti szórakozásra.
Sziasztok!
Szerda-csütörtök-péntek délután szívesen csatlakoznék elsősorban hölgyhöz, de párhoz is akár! Mindenre nyitott vagyok. Diszkréció, higénia maximálisan adott és el is várt! 32 éves nem dohányzó férfi vagyok, átlagos test alkattal, és intim mérettel! Ha valakinek fel keltettem az érdeklődését, levélben jelezzen itt az oldalon!
Szerda-csütörtök-péntek délután szívesen csatlakoznék elsősorban hölgyhöz, de párhoz is akár! Mindenre nyitott vagyok. Diszkréció, higénia maximálisan adott és el is várt! 32 éves nem dohányzó férfi vagyok, átlagos test alkattal, és intim mérettel! Ha valakinek fel keltettem az érdeklődését, levélben jelezzen itt az oldalon!
Én írtam nekik, elolvasták de semmi válasz.
Talán sok a jelentkező és majd később válaszolnak. (Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 19:07
Talán sok a jelentkező és majd később válaszolnak. (Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez elég kevés info. Pláne adatlap nélkül.
Legalább a várost leírhatnátok hogy hol, meg hogy mit szeretnétek. Hetero, vagy bi pasit pl?
Legalább a várost leírhatnátok hogy hol, meg hogy mit szeretnétek. Hetero, vagy bi pasit pl?
Ez elég kevés info. Pláne adatlap nélkül.
Legalább a várost leírhatnátok hogy hol, meg hogy mit szeretnétek. Hetero, vagy bi pasit pl? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 09. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 09:07
Legalább a várost leírhatnátok hogy hol, meg hogy mit szeretnétek. Hetero, vagy bi pasit pl? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 09. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4729155)

Sziasztok! Mi egy férfit szeretnénk harmadiknak a hölgy örömére, Békés megyéből.
Sziasztok Szarvas-Kiskunfélegyháza vagy m44 valameik pihenő esetleg egy kis kaland .
milyen távolságból
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 09. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 09:07
Törölt felhasználó (4729155)

Sziasztok! Mi egy férfit szeretnénk harmadiknak a hölgy örömére, Békés megyéből.
Szeged-Kecskemét környékén hölgyet keresek! Párhoz is szívesen csatlakozom, hetero alapon! Írj privit!
Szexpartnert keresek Csongrád és környéke hölgy vagy párt hely megoldott
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok! hölgyek vagy párok keresek!
Párt keresek Csongrád megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Kecskeméti pár házibarátja lennék
Érett nővel leveleznék!
P.
P.
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 09:19

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Sportos Bi partnert keresek mai napra ☝️
Csongrád-Dél-békés? Párt keresek. Igényes,ápolt, diszkrét elvált pasi vagyok. Lakás, kocsi van.