Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 17. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 16:26

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Sziasztok. Nőnapra szeretném a párom meglepni , nagy intimű férfival. Olyannal aki óvatos, és ügyesen használja. 30-40 év közötti, intim, arc szőr ne legyen... A nagy az 22cm-től nagy. Utazni tudj. Március 8 estére keresek.
Most indulok szegedre, ha valakinek lenne kedve talizni szegeden írjon privibe.

Márc.5.-én,Szeged,környékén,reggel 9-14.ig hölgyet,párt keresek közös programra.
Üdv holnap dèlelőttszivesen kalandoznèk csongrád megyèben. Hölgyet/párt keresek. Èn diszkrèt potens 40 es pasivagyok.
Szép estét!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek.

Hölgyet kényeztetnék akár a párja előtt

irtam uzenetet
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok biszex párral ismerkednék
Feleséget, háziasszonyt keresnék akit a férje előtt megdughatok....
mikor pontosan?
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este huncutkodnánk , helyünk van
Sziasztok! Ma délelött szexpartnerem keresem Szegeden. Cumiztatás, puncinyalás, szex, esetleg kölcsönös cumi. Privátba írjatok.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnék szép faszt helyem van de dugható is vagyok
sziasztok feleseget kényeztetnék használnék a férje elott vannak e itt erre nyitott pasik?
Kedves Tagok! Adott egy Satisfyer Curvy Trinity 2 - akkus léghullámos 2in1 vibrátor lila színben, ami sosem volt használva, csak kibontva. El szeretném adni, mert nem lesz sosem használva, másik terméket vettem helyette. Összesen 10.000 Ft-ért adnám, amelyben benne van egy Packetás szállítási költség is. Azért ide posztolom ki, mert témába illik, nem hinném, hogy egy Face Marketplace-n díjaznák.
Ha érdekel valakit, írjon privátot.

Csabán keresek passzív/uni pasit.
Biszex hölgytagú párt keresünk,szimpátia esetén hosszabb távra. Helyünk van de utazni is tudunk belátható távolságon belül.
bekes megyebol ki keres pasit??
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is