Felénk 27 éves pasi vagyok .
10 éve vonz a bi dolog eddig saját gecimet ittam .
Vonz h más farkát szopjam , nyeljem a spermajat, meg azis vonz h lány legyek, be oltozzek, tanga, cica nadrág , ilyesmi , lehet lányként is hívni ,Gabriellának. A dugastoll felek , nem vonz. Engem viszonozni nem kell , eleinte csak beszelgetnek . Ha idősebb vagy nem baj , lehetsz apucim, 50 éves korog simán bele fér .
Szeged és környéke
10 éve vonz a bi dolog eddig saját gecimet ittam .
Vonz h más farkát szopjam , nyeljem a spermajat, meg azis vonz h lány legyek, be oltozzek, tanga, cica nadrág , ilyesmi , lehet lányként is hívni ,Gabriellának. A dugastoll felek , nem vonz. Engem viszonozni nem kell , eleinte csak beszelgetnek . Ha idősebb vagy nem baj , lehetsz apucim, 50 éves korog simán bele fér .
Szeged és környéke
Kezdő , bi gondolatokat dedelgeto barátot keresek . Közös maszti esetleg egyebek , Szexard-Baja-Kalocsa környékéről.
Sziasztok szeretnèm kiprobálni a hármas szex örömeir,kèt fiú egy lány felállásban. Mivel lányok itt kevesen vannak,párok meg alig,ezèrt keresek egy szexhavert,akivel meglátogathatnánk pár rosszlányt.
Valaki keres fiatalabb férfi partnert?
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék Kíváncsi hetero pasit!
Valaki ? Írj…
Kecskeméten szopnék Kíváncsi hetero pasit!
Valaki ? Írj…
Sziasztok hogy telt a hétvégétek?
Szépfarkú keresi szépfarkú sportos társát közös szopásra✋
Írtam pivátban
(Ez egy válasz ZsB00 üzenetére (2024. 03. 16. szombat 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Délelőttönként Kecskeméti hölgyet párt keresek. Kérlek csak belső üzenetben. Köszönöm
Most szegeden valaki bi pár vagy férfi
Sziasztok. Kecskeméti Hölgy, pár akinek, lenne kedve találkozni ma? Belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok,
ma kora du.n keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Kerekdomb korzeteben.Szep az ido
Szep Napot
ma kora du.n keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Kerekdomb korzeteben.Szep az ido

Szep Napot
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte hasznaljak dugjak a nejet?
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Helló, Szeged környékén kényeztetnék hölgyet, imádok nyalni hosszan,és a finom szexet, írj privatba,utazni tudok.
Szisztok! Siófokon tegnap este a lógóban a pár fekete hajú, és fekete miniszoknyás hölgyel itt van?
Gyula, Békéscsaba környékén keresek buja nőt, párt jövő hét csütörtök péntekre!
Ma délelőtt folyamán Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valaki?
Eljönne ma valaki Szegeden hogy kiverje a farkam?
Főleg Szegeden keresek hokipartnert kölcsönös farokverésre. Orál is belefér, részemről nem viszonoznám. Nincs helyem sajnos. Szép napot!