Szegesen a piheno utca vegere szokott jarni par innen? Priviben varom ha van ilyen

Éhes disznó is Makkal álmodik
álmodjatok ti is Makkal
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 08:36

Nincsenek párok, se csajok. Röviden vázolom, milyen párok vannak itt. "Párok." Egy része csak pasi, aki folyamatosan csak írogatni akar, így éli ki magát. Egy másik része a pároknak, aki folyamatosan hirdet, keres, de még a tavaly márciusi, májusi, augusztusi levelek is ott vannak olvasatlanul a postaládájukban, a harmadik, akinek ha kifizeted az all-inclusive zanzibári útját, akkor talán küldenek egy képet a nő melleiről, ami jó eséllyel valami netről letöltött kép lesz. Ezért maradtak azok a pasik, akik csak szopni akarnak. (Bár a pasi profilok nagy része is kamu.)
Sziasztok gyula környékéről utazni tudó jó méretű pasit keresünk...
Sziasztok, Kecskeméten keresek hölgyeket, lányokat vagy akár párokat is. 21 éves kedves fiú vagyok

Sziasztok!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Valaki ? Írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Valaki ? Írj
Kiskunfélegyházán és környékén valaki MOST egy laza bi kalandra? Hely ok! Nagyobb méret előny! Kép nélküli üres profilok nem érdekelnek!
sziasztok hétvégére keresnénk párokat közös együttlétre párcserére kecskémet mellet kis faluba vagyunk elérezőek de utazni is tudunk
Sziasztok!
Csütörtök esti kalandra keresek Kecskemét környékéről pasikat.
Leveleket privátban küldjetek!
Csütörtök esti kalandra keresek Kecskemét környékéről pasikat.
Leveleket privátban küldjetek!
Igazad van!Kezdeményezni kellene egy külön topic hogy csak hetero pasi zárójelben kitenni a sima meg megmarad a a bi vagy a bi-nek álcázott homokosoknak....igy ki lehetne szűrni ezeket...
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 08:36

Nincsenek párok, se csajok. Röviden vázolom, milyen párok vannak itt. "Párok." Egy része csak pasi, aki folyamatosan csak írogatni akar, így éli ki magát. Egy másik része a pároknak, aki folyamatosan hirdet, keres, de még a tavaly márciusi, májusi, augusztusi levelek is ott vannak olvasatlanul a postaládájukban, a harmadik, akinek ha kifizeted az all-inclusive zanzibári útját, akkor talán küldenek egy képet a nő melleiről, ami jó eséllyel valami netről letöltött kép lesz. Ezért maradtak azok a pasik, akik csak szopni akarnak. (Bár a pasi profilok nagy része is kamu.)
Kedd dél környékén valaki(k) Baja nudi részen,M9,Szekszárd Csörge tó?
Nem meglepő sajnos.
Az a ritka aki válaszol. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 25. hétfő 12:29
Az a ritka aki válaszol. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4731941)

Én se kaptam választ!
Én se kaptam választ!
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 25. hétfő 12:15

Én írtam egy pár soros normális hangvételű levelet egy napja, látom olvastátok is nemokkal utána de válasz nem jött azóta sem...

Én írtam egy pár soros normális hangvételű levelet egy napja, látom olvastátok is nemokkal utána de válasz nem jött azóta sem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 13:15

Törölt felhasználó (4728732)

Sziasztok,
ma keso du.n keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Lakitelek, Szentkiraly, Nagykoros, Kerekdomb korzeteben.
Szep Napot
ma keso du.n keresunk part vagy inteligens,potens sracot autoskalandra. - Parkent -
Szep Napot
Sziasztok ha van itt valóban hölgy vagy esetleg pár aki szeretik a hosszantartó kényeztetést kellemes masszást Csongrád környéke hely megoldható
Sziasztok Békés megyei pasi vagyok a helyem van de utazom is, nőtt pár fiút keresek
Ma délután 14h után méretes potens Bi férfit keresek oda vissza orálra . Legyél igényes sportos, mert én is az vagyok és az sem baj ha nem cigarettázol. Helyem nincsen, max autóm.
Vannak itt parok akik akarnak ismerkedni is..❤️❤️??
Sziasztok baja környékén találkoznék hölgyekkel párokkal lenne kedve esetleg valakinek?
Sziasztok!
Bajai és környéki nőket keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez.
Bajai és környéki nőket keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez.

Sziasztok,
Szep Napot
Szep Napot