Közös vagy kölcsönös hokihoz keresek partnert, akár rendszeresen is, csak enyhe bi.-részemről, ápoltság adott és elvárt.
Lakás van hmvhelyen.
Lakás van hmvhelyen.
Egész napos wellness kikapcsolódásra keresek hölgyet,nyugdíjas szexkedvelő nőt is.Támog.is ok.
Esti szopás élmény? Békés megye ? Kanos szép faszt kersek.
Sziasztok,csinos hölgy partnere lennék ha lehet hosszabb távon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Sziasztok! Szívesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 05. 11. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasit, párt
23.-ra,keresek egész napos fürdés,hotel szoba,ebéd,elhanyagolt hölgyet,asszonyt,nagyit kikapcsolódni.
Szia, én benne vagyok, ha gondolod keress.
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 13:50

Közös vagy kölcsönös hokihoz keresek partnert, akár rendszeresen is, csak enyhe bi.-részemről, ápoltság adott és elvárt.
Lakás van hmvhelyen.
Lakás van hmvhelyen.
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk elsősorban csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), ismerkedéssel, beszélgetéssel összekötve, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Esetleg szóló fiút is szóba jöhet. Fiúk esetében elvárás: 35-45 kor, sportos alkat, ápolt megjelenés, nagy intim méret. Szőrös, széttetovált pasik jelentkezését nem kérjük. Min. elvárás továbbá a normális bemutatkozó üzenet, melyhez arcos, egész alakos és intim képet kérünk. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. Köszönjük!

Sziasztok! Magamra igényes Kecskemét közelében élő utazni tudó 35 éves 180 magas 78kg átlagos alkatú srác vagyok akinek fontos a kölcsönös diszkréció es a higiénia.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek.
Sziasztok!
Harisnya kedvelő hölgyet,párt keresek kortól függetlenül.Lehet idősebb is.
Harisnya kedvelő hölgyet,párt keresek kortól függetlenül.Lehet idősebb is.
Esti szopás élmény? Békés megye ? Kanos szép faszt kersek.
lehetne de én fiatalos 40-es és békési
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 10. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 08:17
Törölt felhasználó (4740144)

Srácot keresek 30 évesig
Csongrád, Szentes? Van valaki aki élvezkedne egy jót? Fiú, lány, akárki?
Mai nap Kecskeméten lány, pár orális játékokra?
Sziasztok. Kecskeméti masszőr hölgyet párt keresek. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Május 18,19-re keresném hölgy partnerem. Hely oké. Részletek privát üzenetben.
Kezdő Bi gondolatokkal , hasonló havert keresek , Baja környékén , helyem van , ma teljesen szabad vagyok.
Hölgyet, illetve párt keresek hetero alapon. Nyalás centrikus, jó mérettel rendelkező, igényes, jóképű, diszkrét kecskeméti férfi vagyok.
Írj privát üzenetet!
Írj privát üzenetet!