Holnap dèlután szegeden taliznèk hölgyel vagy párral. Diszkrèt potens 40 es pasi vagyok.
Ma kora estére keresünk , helyünk van
Orosháza környékén hölgyek jelentkezését várom. Helyem van.
Sziasztok! Szerda estére keresünk párt gabalyodásra, egymás előtti szexre!
Sziasztok!
Gyula környèkèn hölggyel,pàrral ismetkednèk!
Gyula környèkèn hölggyel,pàrral ismetkednèk!

Holnap délelőtt egy közös vagy kölcsönös hokira valaki?
Lakás van Hmvhelyen, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Lakás van Hmvhelyen, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Kalocsa szopnék szopatnék
Sziasztok. Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék 40-es Potens férfiként, ha érdekel írj privire.
Kecskeméti pár ma estére szexhez a szabadban keres, pasit, párt.
Házaspár lenne aki ffi biszexet is akarna?
Nudizni, Szaunázni szerető laza társaságot keresek Szegeden.
Mezőkovácsházán ismerkednék hölggyel
Szegeden ismerkednék.
Sziasztok. Szegedi Magna Cum Laude koncerten, lány pár, méretesebb pasi, ma este? Privi.
Eleken bi férfi?Privi!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Kecskemét baja közt és vonzáskörzetében?? Fiatal nagy méretű vagyok
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
30 évesig srácot keresek
Fiatal párokkal ismerkednenk ma este Balloszogon. Várjuk jelentkezésüket.