Sziasztok, békés - csongrád megye környékén hölgyel ,párral ismerkednék

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok, holnap napközben, hölgy?, pár? Bács Kiskun?
Bb
Szeretném leszopni a faszod. Békés megye. Utazom.
Igen járunk,társaság ugyanaz e nem tudom .Nem olyan régota járunk.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 05. 28. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 08:28

Akkor ti valószínűleg jártok is ki Három Majomba? mi évekkel ezelőtt voltunk, gondolkodunk rajta, gondolom a tarsáság ugyanaz megvan
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok
Kecskeméttől Szegedig hölgyet keresek
akár a párja előtt is

Kecskemét, Soltvadkert környéken spontán pár esetleg szabadban, autóban? Full hetero vagyok, hülyeséget ne kérdezz!
Sziasztok. Mi egy szegedi valós házaspár vagyunk havonta egyszer v kétszer megfordulnk a 3 majomba Szatyin, ha minden jól alakul most is ott leszünk szombaton...szívesen ismerkedünk veletek
(Ez egy válasz Szeged93 üzenetére (2024. 05. 28. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 06:40

Sziasztok. Kezdő Környékbeliek Vagyunk. Gondolkozzunk Club látogatáson. Valaki tudna mesélni a 3Majomról?! Köszi
Akkor ti valószínűleg jártok is ki Három Majomba? mi évekkel ezelőtt voltunk, gondolkodunk rajta, gondolom a tarsáság ugyanaz megvan
(Ez egy válasz pár Szegedről üzenetére (2024. 05. 28. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét környékén nővel párral taliznék.Privizz…sokminden jóban benne lennék.
Igen.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kezdő Környékbeliek Vagyunk. Gondolkozzunk Club látogatáson. Valaki tudna mesélni a 3Majomról?! Köszi
Innen valaki(kik) Járnak a Három Majomba?
Szeretném leszopni a faszod. Békés megye. Utazom.
Sziasztok. Kecskeméti! Kedves hölggyel, párral találkoznék. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Holnap dèlután szegeden taliznèk hölgyel vagy párral. Diszkrèt potens 40 es pasi vagyok.
Ma kora estére keresünk , helyünk van
Orosháza környékén hölgyek jelentkezését várom. Helyem van.