Békés megyében?Privi!!!
Sziasztok!
Kecskeméten, vagy a környékén keresek ma estére programot, partnert, társaságot, akár ott alvással is.
Kecskeméten, vagy a környékén keresek ma estére programot, partnert, társaságot, akár ott alvással is.
Hétfő délelőttre keresek aktívot,bi párt.
Most reggel, hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi. Utazni tudok.
Sziasztok!
Holnap délelőtt valaki? Hely van!
Holnap délelőtt valaki? Hely van!
Mielőtt magadhoz nyúlnal , van jobb ajánlatom , Baja-Szexard-Kaloca- környékéről.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 06. 14. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 10:46

Baja-Szexard-Kalocsa és környéke . Kezdo Bi pasikent , keresek, lehetőleg kezdő , vagy ,nem profi barátot. Este - éjszaka vagyok szabad. Helyem van.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok Algyő valaki 3/4óra körül?
Vasúti híd mellet
(Ez egy válasz Mindig üzenetére (2024. 06. 14. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma estére keresünk part!
Baja-Szexard-Kalocsa és környéke . Kezdo Bi pasikent , keresek, lehetőleg kezdő , vagy ,nem profi barátot. Este - éjszaka vagyok szabad. Helyem van.
Vasúti híd mellet
(Ez egy válasz Gábor2 üzenetére (2024. 06. 13. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 13. csütörtök 20:10

Holnap reggel, délelöt hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi.
Sziasztok. Korosabb pasi vagyok.
Párt hőlgyet keresek. Napközbeni talpra. Helyem van. Belső üzit várok.
Párt hőlgyet keresek. Napközbeni talpra. Helyem van. Belső üzit várok.
Sziasztok!
Merre van ez pontosan? (Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre van ez pontosan? (Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel, délelöt hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi.
Csongrád megye kkén Hölgy???
Lajosmizse környékén valaki ma kora délután
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok
Szombat este Kecskeméten keresek 18-30 kozotti ferfit egy jó szexhez. Aktív vagyok
Sziasztok! Egymás előtti parcseres szexhez lenne valakinek kedve?