Sziasztok Algyő valaki 3/4óra körül?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Mielőtt magadhoz nyúlnal , van jobb ajánlatom , Baja-Szexard-Kaloca- környékéről.
(Ez egy válasz elcondor üzenetére (2024. 06. 14. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 10:46
Baja-Szexard-Kalocsa és környéke . Kezdo Bi pasikent , keresek, lehetőleg kezdő , vagy ,nem profi barátot. Este - éjszaka vagyok szabad. Helyem van.
Sziasztok!
Holnap délelőtt valaki? Hely van!
Holnap délelőtt valaki? Hely van!
Most reggel, hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi. Utazni tudok.
Hétfő délelőttre keresek aktívot,bi párt.
Sziasztok!
Kecskeméten, vagy a környékén keresek ma estére programot, partnert, társaságot, akár ott alvással is.
Kecskeméten, vagy a környékén keresek ma estére programot, partnert, társaságot, akár ott alvással is.
Békés megyében?Privi!!!
Sziasztok!párt keresünk ma estére ,helyünk van
Sziasztok !
Algyő milyen?
Lehet ma délután le néznénk
Algyő milyen?
Lehet ma délután le néznénk
Írták múltkor hogy meredek elmosta a víz kb. Én csak hídról láttam de elég szarul nézett ki. Lehet megnézem kozelebbről én is délután...
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2024. 06. 15. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Allo farokkal keltem….valaki/k-nek nincs kedve segiteni rajtam? Par/lany/fiu akár!
Bisex párral ismerkednék Kecskemét környékén.
Ma estére keresek párt! Nem leszek hálátlan!!
Sziasztok!
Ma este hölgy pár?
Két pasival szeretne huncutkodni?
Spontán talik a legjobbak!?
Részleteket beszéljük meg privátban!
Mindenkinek sok sikert ma estére!.
Ma este hölgy pár?
Két pasival szeretne huncutkodni?
Spontán talik a legjobbak!?
Részleteket beszéljük meg privátban!
Mindenkinek sok sikert ma estére!.
Élvezésig szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek! csak aki komolyan is gondolja s nem csak irogatni akar rolla!
Holnap reggel, délelöt hölgyet, vagy párt keresek, akit bárhol nyalhatnék. Csak nyalás, és más semmi.
Jövő héten szerdától péntekig Szeged környékén leszek hölgyet vagy párt keresek.

vazelinator