Sziasztok. Kedves Kecskeméti hölgy pár? Orális játékokra? Csak belső üzenetben. Köszönöm
Szeged Anna fürdő péntek éjszakai jó hangulatú szokott lenni? Jár valaki?
Holnap délelőtt Kecskemét és környéke?Pár esetleg?
Kalocsa szopnék
Sok sikert!
(Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 09:42

41 éves önmagára igényes férfi vagyok Hódmezővásárhelyen keresek 20-40-évesig szép-elfogadhatú arcú, sportos fehér nőt anyagiaktól mentes szexkapcsolat céljából
Sziasztok
Ki szoptatna meg Kecskeméten?
Kíváncsi hetero pasi ?
Ki szoptatna meg Kecskeméten?
Kíváncsi hetero pasi ?
Dèlután kintleszek Algyőn.Valaki,valakik esetleg még?
41 éves önmagára igényes férfi vagyok Hódmezővásárhelyen keresek 20-40-évesig szép-elfogadhatú arcú, sportos fehér nőt anyagiaktól mentes szexkapcsolat céljából
Békés megyei pasi vagyok egyedül élek de utazom is párt not keresek
Békésmegyében kersek szopható farkat. Nem kukacot,formás,vastagot.
Sex partnert keresek Csongrád és környéke hölgy személyében szeresd a kényeztetést masszást hely van
Sziasztok,formás hölgy vagy jó fej pár diszkrét társasága lennék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Diszkrét, megbízható, masszírozni is tudó és szerető jóképűnek tartott hetero pasi lánnyal ismerkedne. Privátot kérnék. Köszönöm!
Baja - Kalocsa- Szexard, helyem van . Bibi.
Igen. Voltak mások is. Volt kèt fèrfi meg egy hölgy,nagyon szèp barnák voltak.
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltál kint?
(Ez egy válasz Zorró üzenetére (2024. 06. 19. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai napon aktív srácot keresek Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!
Szeged es környékén keresek hölgyet vagy párt. Hetero alapon kizárólag.
Bèkès megyèben párhoz csatlakoznèk.Ápolt,igènyes,jófej srác vagyok

A férfi tag cumiztatna Békéscsabán, 18 h környékén. Csak Privi!