Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok békés megyei partnert keresek
Nyalhato nagymamát keresek napközbeni szabadidövel.
Békéscsabán és környékén ismerkednék nőkkel, párokkal.
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Bocsánat javítanám magam a pontosítás kedvéért:
Sziasztok
Anyagiaktól mentes kapcsolatra Hódmezővésárhelyen keresnék 20-40 éves korig fehér, sportos alakú női szexpartnert
Önmagára igényes 41 férfi vagyok
leveleket várok: tarskereso@yahoo.com vagy itt a belső levelező rendszer is megfelel, amennyiben az működik
Nem nagyon vagyok híve a spontán utcai randiknak
Köszönöm
Sziasztok
Anyagiaktól mentes kapcsolatra Hódmezővésárhelyen keresnék 20-40 éves korig fehér, sportos alakú női szexpartnert
leveleket várok: tarskereso@yahoo.com vagy itt a belső levelező rendszer is megfelel, amennyiben az működik
Nem nagyon vagyok híve a spontán utcai randiknak
Köszönöm
Sziasztok
Leveleket várok a tarskereso@yahoo.com
Leveleket várok a tarskereso@yahoo.com
Meddig lesszel
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 2 körül érek ki az Algyői nudira
Ma este valaki aki kényeztetné a farkamat?
Mikor? Mire?
(Ez egy válasz markoth üzenetére (2024. 06. 21. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Algyő dél előtt?

Üdv Békés Megye Vasárnap estére keresek 30-50 éves pasikat gang bang szexre esetleg hölgyet vagy párt. Helyem van. Csak valós párt diszkréten. Levélbe varom a jelentkezőket.
Mikor mennél ki?
(Ez egy válasz Szegedibi üzenetére (2024. 06. 21. péntek 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én is ráérek
(Ez egy válasz Szegedibi üzenetére (2024. 06. 21. péntek 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem erdekelne.
(Ez egy válasz Szegedibi üzenetére (2024. 06. 21. péntek 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden délelőtt ki érne rá?

Van algyőn nudi? Szívesen mennek
(Ez egy válasz Zorró üzenetére (2024. 06. 19. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2 napja apad kihuzták a dugót...
jövöhét elejére lesz part is... (Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2024. 06. 15. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 10:20
jövöhét elejére lesz part is... (Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2024. 06. 15. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Írták múltkor hogy meredek elmosta a víz kb. Én csak hídról láttam de elég szarul nézett ki. Lehet megnézem kozelebbről én is délután...
Holnap déli órákban Szegeden alkalmi kapcsolatot keresek.