Sokan vannak?
(Ez egy válasz bearlovercub üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral, hölggyel kalandoznék ma. Utazni tudok.
Már kint vagyok.
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor?
(Ez egy válasz bearlovercub üzenetére (2024. 06. 29. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szarvason pár,lány vagy fiatalabb srác valami jóra?
Helló hölgy Szeged környékén laza kapcsolatra?? Utazni tudok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
25 éves nagydarab srác vagyok
ma este kb fél nyolc - kilenc között szopnék és dugatnám magam (gumival) lajosmizsén
helyem lenne
ma este kb fél nyolc - kilenc között szopnék és dugatnám magam (gumival) lajosmizsén
helyem lenne
Ma délután algyői nudi.
Sziasztok Párok.Ma valaki Szelidi tó vagy Akasztó?
Du.valamikor nem tudom még pontossan
Én tervezem, mikor lesztek ott?
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma megy valaki Algyőre?
Sziasztok. 49éves független férfiként, Hölgyet vagy Párt meglátogatnék Békés megyében. Választ privire írj.
Mai nap du baja környék?
Most valaki?
Sziasztok
Kecskemét szabadszállás környékén keresek idösebb hölgyet ,24 vagyok utazni tudok
Ha esetleg érdekel irj
Kecskemét szabadszállás környékén keresek idösebb hölgyet ,24 vagyok utazni tudok
Ha esetleg érdekel irj
Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Sziasztok! Gyulán nyaraló párokat szívesen szórakoztatnék, vagy lennék játékszeretek, amire csak szeretnétek. Akár közös fürdőzés, ebéd, kávé, szex minden mennyiségben. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is szeretnének!
Igen itt vagyunk -leszünk holnap is...