Sziasztok! Augusztus (1x) napjára keresek Aktív résztvevőket, helyszín egy kis búvóhely (lakás) Bács-kiskun megye székhelyén, már régota szeretném milyen átélni amikor nyitva hagyom az ajtót es este 20 oratol bárki beléphet hogy az ágyon kipárnázva popsival a magasba az arcommal a párnába hagyjam hogy "levelezésen kívül idegenként" megdugj és mélyen teleélvezz!!
Sziasztok!
Baján és környékén keresnék nőket,párokat kellemes időtöltésre!
Baján és környékén keresnék nőket,párokat kellemes időtöltésre!

Szegeden vagy a környékén keresek Domináns párt vagy férfit.
Általában a késő esti órákra.
Általában a késő esti órákra.
Szeged,szombatra aktívokat keresek.
Sziasztok!
Kecskemét felé visz ma az utam Debrecenből.
Esetleg ha párok,lányok szívesen vennének egy cuckoldra-esetleg beszállóra-vágyó intelligens,kommunikatív srácot,akkor ne tartsák magukban! Ha szeretné,akkor a hölgy részére masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként!
Privátban várom a válaszotokat,ha tetszik az ötlet.
Szép napot!
Péter
Kecskemét felé visz ma az utam Debrecenből.
Esetleg ha párok,lányok szívesen vennének egy cuckoldra-esetleg beszállóra-vágyó intelligens,kommunikatív srácot,akkor ne tartsák magukban! Ha szeretné,akkor a hölgy részére masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként!
Privátban várom a válaszotokat,ha tetszik az ötlet.
Szép napot!
Péter
Sziasztok!
Part keresünk négyes gabalyodásra!
Part keresünk négyes gabalyodásra!
Békéscsaba környékén keresek vékony max 30-40 éves srácot aki szeret szopni ! Ha szép a feneke lehet más is . Csak passzív srácok érdekének .
Sziasztok irtam üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 07:23
Törölt felhasználó (4738306)

Kedves Érdeklödők,
potens fiut, férfit várunk szentkiralyi-lakitelki szabadban kalandozáshoz ... Mai nap du.n tol kora estig.
potens fiut, férfit várunk szentkiralyi-lakitelki szabadban kalandozáshoz ... Mai nap du.n tol kora estig.

Ma Algyői nudi már délelőtt
Szombat 3 majom Szatymaz
Mi ott leszünk
Ki tart velünk +?
Mi ott leszünk
Ki tart velünk +?
Nöt vagy párt keresek közös programra, ma estére vagy holnap délutánra. Kiskörös vagy Soltvadkert környeken. Részletek privátban
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Baja és környékén keresgélek bevállalós párokat, hölgyeket! Privát üzenetben jelentkezzetek!
Ha levelet írsz...azzal,hogy ezt ideírod csak úgy, nem leszel előrébb
(Ez egy válasz Davidkrew üzenetére (2024. 07. 24. szerda 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kecskeméten, hellyel rendelkező férfiként fogadnék hölgyet, vagy párt!
Kecskeméten, hellyel rendelkező férfiként fogadnék hölgyet, vagy párt!
Sziasztok!
Ma este valaki/valakik? Semmi jónak nem vagyok az elrontója
Ma este valaki/valakik? Semmi jónak nem vagyok az elrontója

Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 17:36
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szeged - Szolnok - Tiszakécske
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Ananasz
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2024. 07. 24. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kalocsa-Baja-Szekszárd
Házi barátot keresünk!
Olvass adatlapot!
Házi barátot keresünk!
Olvass adatlapot!