Egy többes ??? Én is ráérnék
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet
(Ez egy válasz bééla üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 07:35

Ma dèlelőtt valaki hódmezővásárhely környèkèn? Èn 40 es potens pasi vagyok.
Ma dèlelőtt valaki hódmezővásárhely környèkèn? Èn 40 es potens pasi vagyok.
Sziasztok!
26 éves singli sracként keresek Békéscsaba környékén korombeli hölgyet, vagy párt rövidtávú, vagy akár hosszútávú kalandra is, ha a kölcsönös szimpátia megteremtődik.
26 éves singli sracként keresek Békéscsaba környékén korombeli hölgyet, vagy párt rövidtávú, vagy akár hosszútávú kalandra is, ha a kölcsönös szimpátia megteremtődik.
Kméten,16-után csajt párt keresek szopatni szeretnék.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Gyulai, Békéscsabai diszkrét, csinos nővel, lánnyal ismerkednék! Ati
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Sziasztok!
Szegeden keresek Domináns beállítottságú párt vagy férfit.
Igényes, sportos 42 éves férfi vagyok.
Szegeden keresek Domináns beállítottságú párt vagy férfit.
Igényes, sportos 42 éves férfi vagyok.
Sziasztok,formás hölggyel, jó fej párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Gyomaendrőd vagy környéke? Privin írj!
Sziasztok! Párt keresek rendszeres, vagy alkalmi kapcsolatra, akár mai találkával is. Többesben jártas nem profi pasiként ismerkednék. Bács, és Szolnok megyéből, dár izgalmas kalandert meszebre is szívesen utazom.
Gyulán keresek helyel diszkrét párt,nem független hölgyet,nőiruhát kedvelö passzív fiut
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 07:04

Törölt felhasználó (73899)
VIP

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott pár akikkel lehet ismerkedni s ahol a férjet izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a nejet?
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk elsősorban csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Esetleg szóló fiú is szóba jöhet. Fiúk esetében elvárás: 30-45 kor, sportos alkat, ápolt megjelenés, nagy intim méret. Szőrös, széttetovált pasik jelentkezését nem kérjük. Min. elvárás továbbá a normális bemutatkozó üzenet, melyhez arcos, egész alakos és intim képet kérünk. Legyél alkalmazkodó és vállald fel magad. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni.
Kecskeméti pár , szexhez a szabadban keres pasikat, párt
Sziasztok!
Jön ma este ismerkedésre nyitott pár vagy hölgy Gyulán az éjszakai fürdőzésre?
Jön ma este ismerkedésre nyitott pár vagy hölgy Gyulán az éjszakai fürdőzésre?
Sziasztok! KTN-en esetleg lesz ma valaki?