Szeged, Kecskemét környékén ma este nőt, párt keresek!
Találkozni merő párt keresek.
De jó is lenne ilyet találni…
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szombat estére keresek egy hölgyet, aki elkísérne a 3 majom klubba Szegeden, de akár privát buliban vagy kettesben is találkozhatunk szombat este.
Van még fent valaki
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Lábfétist kedvelő hölgyet keresek.
Kecskeméten keresek telt vagy kövér nőt nagy mellekkel! Írj!
Sziasztok! Augusztus 16. Esten varom az urakat akik egy 29 eves fiu trimmelt popsijat magukévá tennék, csakis a bb szex szeretném ha minél többen felcsinálnátok az este folyamán, de ehhez viszont annyi hogy Gyorsszex formajaban! Kecskemeten.

Sziasztok!
Szeged,Orosháza, Vásárhely? Valaki esetleg hellyel ötlettel a hétvégén páros, vagy kellemes bi játékra?
Szeged,Orosháza, Vásárhely? Valaki esetleg hellyel ötlettel a hétvégén páros, vagy kellemes bi játékra?
Sziasztok, van itt olyan Hölgy (akár párban) akinek a lágy punciját hosszú-hússzú percekig nyalhatnám simogatva közben ujjaimmal
Sziasztok
Pécsre megyek Pestről nincs kedve valakinek talizni....hetero alapon...?
Pécsre megyek Pestről nincs kedve valakinek talizni....hetero alapon...?
Szép napot! Idősebb bi pasi esetleg? Írj privibe. Üdv
Sziasztok.
Kunszentmiklós, Tass környékén hölgy vagy pár, aki, akik egy diszkrét pasit keresnének? Helyet meg tudom oldani, de autós kaland, is szóba jöhetne, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Kunszentmiklós, Tass környékén hölgy vagy pár, aki, akik egy diszkrét pasit keresnének? Helyet meg tudom oldani, de autós kaland, is szóba jöhetne, ha meg lenne a kölcsönös szimpátia.
Kijelölt nincs, ahol kevesen járnak, ott megoldható.
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2024. 08. 06. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi.Tass,Kunszentmiklós.
Ma este Tasson, Kunszentmártonon kis kaland?
Kecskemeten tovabbra is keresek par/holgyet ismerkedesre.
24 eves fiataly sportos, erzeki ferfi.
kepek/videok vannak adatlapon/tarskereson!
24 eves fiataly sportos, erzeki ferfi.
kepek/videok vannak adatlapon/tarskereson!
Békésmegyei 18 vagy nagyobb faszt szopnék.Tudok utazni.
Aktív pasit keresek Kecskemét vagy környékén egy kis kalandra,kis masszázst is kapsz előtte. Helyem van!