Sziasztok!
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Esély kb nulla.
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (2024. 08. 09. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

sok sikert hozza

Sziasztok! Holnap délelőtt kinek lenne kedve találkozni? Üzenetet privátban!
Sziasztok!
Kecskeméten lakásomon fogadnék párt vagy lányt
Kecskeméten lakásomon fogadnék párt vagy lányt

Sziasztok. Kecskeméten ma valaki?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok ismerkednek nyitott párokkal ahol a feleseget használhatnam a ferje elott akit ez nagyon izgatná. hely kellene utazni tudnek
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Jövő hèt folyamán hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznèk Orosházán ès környèkèn.Napközben utazni tudok.
Szeged, Kecskemét környékén ma este nőt, párt keresek!
Találkozni merő párt keresek.
De jó is lenne ilyet találni…
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szombat estére keresek egy hölgyet, aki elkísérne a 3 majom klubba Szegeden, de akár privát buliban vagy kettesben is találkozhatunk szombat este.
Van még fent valaki
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Lábfétist kedvelő hölgyet keresek.
Kecskeméten keresek telt vagy kövér nőt nagy mellekkel! Írj!