Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Sziasztok!
A Szikin holnap valaki?
A Szikin holnap valaki?
Sziasztok,
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.

Párral találkoznék akár ma is.
Békéscsabai, ismerkedésre nyitott hölgyet keresek.
De ha csak a puncidat nyalatnád ki, azt is vállalom.

Békés megye?
Kecskeméten keresek nőt cicigyúrásra/simogatásra!
Sziasztok Baja és környékéről keresek hölgyet közös kikapcsolodásra
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
kb PONTOSAN
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Esély kb nulla.
(Ez egy válasz mrmzperx üzenetére (2024. 08. 09. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

sok sikert hozza

Sziasztok! Holnap délelőtt kinek lenne kedve találkozni? Üzenetet privátban!
Sziasztok!
Kecskeméten lakásomon fogadnék párt vagy lányt
Kecskeméten lakásomon fogadnék párt vagy lányt

Sziasztok. Kecskeméten ma valaki?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok ismerkednek nyitott párokkal ahol a feleseget használhatnam a ferje elott akit ez nagyon izgatná. hely kellene utazni tudnek
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!