3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Valaki 16:30 Harta?
Sziasztok igényes békés megyei pasi vagyok egyedül élek nőt part fiút keresek
Helló Gyulai vagyok...
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2024. 08. 21. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Megpróbálkoznánk ismét. Lányt/nőt keresnénk harmadiknak.Heteró csapásvonalon keresgélnénk enyhe női bi dolgokkal de nemm vagyunk semmi jónak elrontói minden megbeszélés kérdése. Ha úgy alakulnának a dolgok utazni tudunk.
Valódi Masszőr párnak, hely nem megoldható! Békés megye, csak privi!
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasikat, párokat
Sziasztok.Gyulán a Corvinban vannak valakik innen?
Sziasztok
Szegeden keresek lányt, akivel kipróbálhatnék egy pár dolgot
Párhoz is szívesen csatlakozok, viszont a férfi taggal szigorúan passzív maradnék. 24 éves vagyok, privátban írjon aki benne lenne. Max. 30 éves korig keresek.

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? 20 éves vagyok átlag feletti intimmel, meghallgatok mindent.

Szarvas,....leszopjalak ?
Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...
Kecskemét környéki biszex párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
Gyula és környéke.
(Ez egy válasz Dota13 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Aug 21-22 re keresünk bő hölgyet.
Aug 26-28 között napközben keresek párt vagy hölgyet. A délelőtti órákban helyet is tudok biztosítani . Ha párnak nincs hol de szívesen együtt lennének és elfogadnak egy nézőt vagy résztvevőt írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Még midig keresünk két potens,jó adottságokkal biró férfit a feleség kielégitésére. Kecskemét-Dabas vonalon. Hely szükséges. Csak olyanok irjanak akik hajlandóak is találkozni,elég a sok üzenetekre izguló szájhősökből. Ha valaki nem akar találkozni az ne rabolja az időnket. Kor mellékes,szimpátia a lényeg.
08.20. Ma estére keresünk, egy -két srácot
Kérek olvass adatlapot !
Poci, duci, túlsúly , nem minket keres !
Kérek olvass adatlapot !
Poci, duci, túlsúly , nem minket keres !
Sziasztok.
Bajàn lenne egy kedves hölgy, akivel lehetne talàlkozni?
Bajàn lenne egy kedves hölgy, akivel lehetne talàlkozni?
Elhanyagolt Nőt kényeztetnék Gyula és vonzáskörzetében! Irjatok bátran egy igazi érzéki partner kell! Ati