Békésmegyei párt,vagy pasit keresek. Kúrható,baszható,szopni szerető vagyok. Helyem nincs,tudok utazni. Ha nincs tabu annál jobb.
Sziasztok.
Szexuálisan túlfűtött, 44 éves férfi vagyok, mindenre kíváncsi,nyitott.
Magamról annyit, hogy nem vagyok adonisz,cserébe ápolt, jó humorú.
Keresek ma délutánra ,mindent is.Akár fényképezni, harmadiknak, stb.
Kalocsa és környéke.
Utazni tudok.
Szexuálisan túlfűtött, 44 éves férfi vagyok, mindenre kíváncsi,nyitott.
Magamról annyit, hogy nem vagyok adonisz,cserébe ápolt, jó humorú.
Keresek ma délutánra ,mindent is.Akár fényképezni, harmadiknak, stb.
Kalocsa és környéke.
Utazni tudok.
Ismerkednék Kecskemét környékén hölgyekkel,párokkal.Szeretek hosszan kényeztetni.Pasi részéről enyhe bi elfogadott.
Kecskeméten keresek nőt csókolózásra és csöcsörészésre!
Szegedi fiatal tapasztalt pár keres a hétvégére új jatszopajtasokat, egy pár vagy lány személyében. Utazni nem, de fogadni tudunk! Arckeppel ismerkedünk, írj ha érdekelhet

Sziasztok ma délutánra pasit pasikat keresek közös élvezetekere, helyem van
Most Kecskemet lányok párok pasik??
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap, tehát szombat estére keresünk Szegeden és környékén aktív/uni pasit, aki csatlakozna harmadiknak egy meleg (ffi-ffi) párhoz. Férfiasat, igényeset keresünk, mi is azok vagyunk. Részletek privátban.
Sziasztok
Szegeden keresek lányt, akivel kipróbálhatnék egy pár dolgot
Párhoz is szívesen csatlakozok, viszont a férfi taggal szigorúan passzív maradnék. 24 éves vagyok, privátban írjon aki benne lenne. Max. 30 éves korig keresek.

lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Ma este pár ?
Sziasztok, van esetleg páros aki szivesen csatlakozna hozzánk szabadban történő közös öröm szerzésre Szegeden?

Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre Hmvhelyen egy kemény és formás farkat, írj ha tele a zacsid és szeretnél egy nagyot spriccelni , akár rám is élvezhetsz a végén.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van.
Privit várok.
Ez jol hangzik:d hölgy nem akar csatlakozni hozzám??:d és akkor mehetne a fotózkodás:d
(Ez egy válasz gerenda110 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 12:23

Sziasztok!
Ha érdekel titeket, még mindig vállalok erotikus fotózást, Akár fehérneműs, vagy meztelent is.Sőt, ha bevállalósok vagytok, lehet akár az is, hogy a szerelmes együttlétetek is megfotózóm vagy, Akár Homevideó formájában meg örökítem nektek. Természetesen ezt mind ingyen. A videózáshoz most kezdenék hozzá, a fotózásban már van kellő tapasztalat, hála ennek az oldalnak. Teljesen diszkréten kezelem a dolgokat, A képeket megkapjátok mindet, nyersanyagok törlésre kerülnek, a videók szintén
Ha szerettek mások előtt szexelni, ez a megfelelő lehetőség hogy ezt a fajta vágyakozást kiélhessétek
(CSAK PÁROK ÉS HÖLGYEK)
Ha érdekel titeket, még mindig vállalok erotikus fotózást, Akár fehérneműs, vagy meztelent is.Sőt, ha bevállalósok vagytok, lehet akár az is, hogy a szerelmes együttlétetek is megfotózóm vagy, Akár Homevideó formájában meg örökítem nektek. Természetesen ezt mind ingyen. A videózáshoz most kezdenék hozzá, a fotózásban már van kellő tapasztalat, hála ennek az oldalnak. Teljesen diszkréten kezelem a dolgokat, A képeket megkapjátok mindet, nyersanyagok törlésre kerülnek, a videók szintén

Sziasztok!
Ha szerettek mások előtt szexelni, ez a megfelelő lehetőség hogy ezt a fajta vágyakozást kiélhessétek
(CSAK PÁROK ÉS HÖLGYEK)

Sziasztok
23 éves fiatall vagyok.Szivesen talàlkoznék idösebb hölgyel.Utazni tudok helyem is van
Ma vagy holnap is ráérek.Szabadszàllas,kecskemét és kőrnyéken☺️
23 éves fiatall vagyok.Szivesen talàlkoznék idösebb hölgyel.Utazni tudok helyem is van
Ma vagy holnap is ráérek.Szabadszàllas,kecskemét és kőrnyéken☺️
Sziasztok
Ha itt vagytok a Szikin, szombaton nem jöttök ki a 3 majomba Szatymazra? Kb 10 km re van a. Sziktől (Ez egy válasz Szmille üzenetére (2024. 08. 23. péntek 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha itt vagytok a Szikin, szombaton nem jöttök ki a 3 majomba Szatymazra? Kb 10 km re van a. Sziktől (Ez egy válasz Szmille üzenetére (2024. 08. 23. péntek 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
lányt keresek, akinek nyalogathatnám a talpait, a lábát, mást és máhol semmi, keresek párt is, ahol mindkét tag porig aláz.
Szikin töltjük a hétvégét.
(Ez egy válasz Bevállalósak40 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 07:30

Sziasztok.
Holnap tervez valaki /valakik menni szikire vagy Algyői nudira?
Holnap tervez valaki /valakik menni szikire vagy Algyői nudira?