Szia, sziasztok! Zoli vagyok egy 30 éves mezőberényi (Békés vármegye) srác és szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal. Alkalmi, vagy tartós sexkapcsolatot keresek, barátság extrákkal. Bármiben benne vagyok, nincsenek nálam tabuk. Nyitott vagyok mindenre és új dolgokra is. Várom mihamarabbi visszajelzéseteket. Szép estét kívánok!
Kecskeméten vagy környékén szombat estére kalandot keresek párral. Enyhe bi belefér de nem feltétel. Kukkolàs is èrdekes lehet.
Sziasztok
Pénteken valaki mórahalmi fürdőbe jön?
Pénteken valaki mórahalmi fürdőbe jön?
Szombat napközbenre keresek masszázst
itt vagytok a Dél-Aéfödön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 07. szombat 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 17:44
Törölt felhasználó (4695703)

Szerda délutánra keresnénk párom kielégitésére nagy mérettel srácot vagy két potens férfit. Csak az irjon aki el is jön,mert itt volt már több jelentkező de csak szájhősök akik képet kérnek,arra hokiznának.Duma van de tehetség nincs. helyünk van de utazni is tudunk. Párok is érdekelnek bi női taggal.
Sziasztok!Ma dél körül indulok Szentes -Hódmezővásárhely -Szeged,
Dogging?vagy bármi
Nők,párok/
Dogging?vagy bármi
Nők,párok/
Sziasztok normális igényes békés megyei pasi vagyok egyedüli elek not fiut párt keresek
Sziasztok! 3-ban jártas 49éves független Potens férfi keres Hölgyet /Párt Békés megyében, üzenetet privátban várom.
Holnap napközben hölgy, pár Bács Kiskun?
Sziasztok.Párral ismerkednék!! Rendes házibarátja lennék!!!
Tapasztalt 36 éves férfiként hölgyekkel/párokkal ismerkednék hetero alapon
Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!
holnap valami érdekes szeged környékén?
parok?
talan SZ-Baja ut?
parok?
talan SZ-Baja ut?
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre Hmvhelyen egy kemény és formás farkat, írj ha tele a zacsid és szeretnél egy nagyot spriccelni , akár rám is élvezhetsz a végén.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Ápoltság adott és elvárt. lakás van, csak enyhe bi. részemről.
Privit várok.
Sziasztok!
Gyula környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Gyula környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Sziasztok. Ma kora du bBèkèscsaba-Orosháza útvonalon szívesen találkoznèk hölgyel vagy párral. Èn 40 es fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Ismerkednék jóméretű aktivakkal. Én fiatalos 42/173/70. Szeretek mindent.
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek hölgyet,párt találkára

Este valaki?