Képzett svéd és yóni masszőr vagyok!
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegedi hölgy,lenne aki kinyalatnà magàt? Viszonozni nem kell! Kor,testalkat nem szàmit!
Békés megye? Privi!!
Sziasztok, hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Békés megyében keresek hölgyet ill párt aki/k szeretnék izgalmasan eltölteni ezt a borús vasárnapot, üzenetet privátban várom.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Kellemes hėtvėgi programokhoz keresek belevaló bevålalós Bėkėsmegyei hölgyet minden jóra!
Duna baja wellness?
Ma este szegedi kaland? :P
Sziasztok ki keress Bi pasit Békés megyében egyedül élek
Ma délután,este párok egy kis kalandozás?
Egy kellemes kézimunkához keresek holnap délelőttre egy kemény és formás farkat hmvhelyen, ha tele a zacsid akkor gyere és spriccelj egy nagyot.
Lakás van nyugodt helyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Lakás van nyugodt helyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Sziasztok. Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,normális és igényes vagyok..
Sziasztok! Ma estére keresünk fiatal várandós feleségemmel párt, minden jóra!
csak olyan jelentkezzen aki nem csak igérget .

Hölgyek találkozás ma Szegeden? 34 éves férfival?
valami érdekeset? holnap... , baja és környéke..., szauna, autós kaland..., párok...
Sziasztok Párok! Ma/holnap este valaki!

Sziasztok, október 17-20 ig a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne hasonló pàr,akivel gabalyodhatnànk
Ma estére szívesen csatlakoznék párhoz, Hölgyhöz, gáláns, diszkrét pasi.
Kecskemét környékén keresnénk szombat estére egy szimpatikus, kedves párt egy tartalmas estére. Napközbeni programként szaunázni mennénk, akár ott is már szivesen találkozunk.