Ezeknek a magán buliknak mi értelme? Minket is hívnak itt Szegeden ilyen buliba, de köszönjük neee....belépő, bérelt maganhaz (ennyit a diszkrécioról) és a pláne óvszer se jár ezért... Van Szatymazon Swinger ház erre kialakitott hely, és még óvszert is adnak....
Ma aktív Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén?
Ezeknek a magán buliknak mi értelme? Minket is hívnak itt Szegeden ilyen buliba, de köszönjük neee....belépő, bérelt maganhaz (ennyit a diszkrécioról) és a pláne óvszer se jár ezért... Van Szatymazon Swinger ház erre kialakitott hely, és még óvszert is adnak....
Én szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 11:16

Szép napos időt.
Mai napon Kecskemeten van aki párral találkozna?
Az ilyen miért nincs még bannolva ? Admin?
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk elsősorban csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Esetleg szóló fiú is szóba jöhet. Fiúk esetében elvárás: 30-45 kor, sportos alkat, ápolt megjelenés, nagy intim méret. Szőrös, széttetovált pasik jelentkezését nem kérjük. Min. elvárás továbbá a normális bemutatkozó üzenet, melyhez arcos, egész alakos és intim képet kérünk. Legyél alkalmazkodó és vállald fel magad. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni.
Sziasztok. Ismerkednék
Sziasztok! Idősebb Párral ismerkednék!! Házibarát célra!!
sziasztok erotikus masszirozasra nyitott párokkal ismerkednek a holgy örömére! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Mai nap ráérő hölgyet vagy Párt keresek sexkapcsolatra Békés megyében 40-es Potens férfiként.
Szép napos időt.
Sziasztok! Képzett svéd és yóni masszőr vagyok..szívesen fogadnék hölgyeket párokat...30 -as sportos káros szenvedélyt mentes fiatalos pasi vagyok! Szívesen megyek házhoz is utazok ha kell!
Sziasztok Békés megyei Bi pasi vagyok not part fiút keresek helyem van de utazom is
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
SZEGEDEN MA ESTE RÁÉR VALAKI KIS HUNCUTKODÁSRA?
HELYEM VAN

Szegeden valaki jönne szaunázni hozzám?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szarvas és környéke hölgy lehet idősebb is