Masszőr hölgyet keresek!!! Meghálálom

Sziasztok ma dél körül valaki Kecskeméten?
Sziasztok! Ma kora este valaki?
Szretőm keresem tartosan.
Akit keresek 25-36 éves. Arányos nem elhízott.szakal kizárt, méret 16cm+............ whatsaapom van!
Akit keresek 25-36 éves. Arányos nem elhízott.szakal kizárt, méret 16cm+............ whatsaapom van!
Kecdkemét-Kiskőrős ... kimaradt. Egzisztenciád fontos tényező
Akkor ez sem az élvezetekről szól.
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki benne lenne Kecskeméten vagy környékén egy közös orálba?Lehet egy oldalú is ha szeretnéd neked nem kell csinálni.Helyem van!
Van egy szint amit igénylek és elvárok. Hogy fogalmazzam, hogy reveláns legyen? Nekem fontos az anyagi jóléte a partneremnek ami kihat rám is... megjelenés barhol az mindig egzisztenciális mutatón mérhető le. De ez az én szubjektív véleményem... illetve nálam a punci. Szóval igazam van
Szopok békésmegyei pasit ma is
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Hölgy vagy pár társaságát keresem. Hetero vagy biszex alapon is működik a dolog. Van egy haverom is aki szívesen csatlakozna. Mind a ketten normál testalkatúak vagyunk, inteligensek és diszkrétek.
Sziasztok párt vagy nőt keresek tartos szexkapcsolatra.nem egy alkalomra. Nem vagyok független.
Sziasztok!
Kalocsa ma valaki?
Kalocsa ma valaki?
Sziasztok, Szegeden ismerkednék.
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük wink
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Releváns....
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 17:33

Van egy szint amit igénylek és elvárok. Hogy fogalmazzam, hogy reveláns legyen? Nekem fontos az anyagi jóléte a partneremnek ami kihat rám is... megjelenés barhol az mindig egzisztenciális mutatón mérhető le. De ez az én szubjektív véleményem... illetve nálam a punci. Szóval igazam van
Kalocsa és környéken ma délelőtt Biszex orál ?