Sziasztok.Normális Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok! Én egy sportos, kivánós lány vagyok, eddig nem sok szerencsém volt a pasikkal, írj ha vékony, szálkás pasi vagy, magas és max 40 éves, szívesen megmutatom magam, nem fogsz csalódni. Puszi

Kecskeméti hölgyet kényeztetnék holnap napközben, helyem van.
Párhoz csatlakoznék a Hölgy örömére! Ápolt,igényes, jófej srác vagyok. Utazni tudok
Közös hoki partnert keresek, megnézném pár szeretkezésèt. Részletek személyes üzenetben : )
Gyula és környékén keresek igényes sexpartnereket!
Sziasztok! Szívesen massziroznék hölgyet ma! Utazni tudok..
Sziasztok! Gyulán párokat fogadnék! Akár csak kukkolásra is… igényes belvárosi ház, igényes, potens, megbízható férfivel

29 éves szegedi igényes, vékony biszex srác ismerkedne korban hasonló lányokkal, párokkal, fiúkkal! Diszkréció adott és elvárt! Írjatok nyugodtan!
Üdv.: Roli

Sziasztok,formás hölgy partnere lennék ha lehet hosszabb távon.Bajai fiatalos, függetlenül pasi vagyok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Bacs kiskun megyéből keresek tartos szexkapcsolatot.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Diszkrét találkozni merő párt keresek.
Kecskemét környéki pár diszkrét, oda adó partnere lennék
Szegeden holnap délelőttre aktív(okat) keresek.
Sziasztok! Csütörtökön délelőtti órákban keresünk biszex hölgyet,vagy ilyen beállítottságú párt. Lányok egymás közti játékára. Párral egymás előtti szex. FF bi kizárt. Helyünk van.
Amúgy nem, nem a Szatymazi 3 majom Klub. Mert Szatymaz külterületén van az nem u az Mint Szatymaz.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Másold már be ezeket is légyszíves, nem nem emlékszünk rá... Köszönjük.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 20:31

Igazán nincs mit!
Nem én vagyok itt az egyedüli akitől ezt megkaptátok csak olvass vissza.
Nem kaptam kosarat mivel írtam is hogy jelenleg nem is vagyok az országban.
Nem én vagyok itt az egyedüli akitől ezt megkaptátok csak olvass vissza.
Nem kaptam kosarat mivel írtam is hogy jelenleg nem is vagyok az országban.