Sziasztok. Párt vagy lányt esetleg egy szimpatikus fiatal srácot keresünk 27-28án Dunaújváros és környékén.
Cegléd környékéről keresünk párt vagy lányt egymás előtti és csajos gabalyodásra! Korhatár 33+-10 év. Szóló pasik nem!
Baján van hólgy, pár akihez belugorhatnèk egy gyors kalandra?
Sziasztok!
Ma estére keresek férfit vagy párt, Szegeden vagy környékén.
Ma estére keresek férfit vagy párt, Szegeden vagy környékén.
Sziasztok. Párt vagy lányt keresünk 27-28án Dunaújváros és környékén.
Párokkal ismerkednènk . (Csak párok írjanak )
)

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szopnék vastag szép farkat. Békés megye. Utazom.
Sziasztok én egy 31 éves mohácsi srác vagyok baja vagy a környéken keresnék hölgyet vagy párt utazni tudok nagyon tele van a zacsi

Vasárnapra párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni. Berettyóújfalu-Szolnok vonaltól délre.
Ma este pár vagy hölgy aki találkozna egy lányok közti szoros megismerkedésre?
Irj rank
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 07:42

Vasárnapra párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni. Berettyóújfalu-Szolnok vonaltól délre.
Irj rank
(Ez egy válasz Beluska656 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz ZsB00 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 23. hétfő 09:33

Sziasztok, ma estére keresünk független pasit, pasikat. Szeretnénk jól érezni magunk. Helyünk Makón van

Mai estère keresek párt! Nem leszek hálátlan!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Ma Baján szívesen csatlakoznèk hölgyhöz, párhoz. 47è ffi vagyok. Látogatóban vagyok, így helyem nincs.
Sziasztok! Szívesen találkoznék hölgyekkel,párokkal Kecskemét és környékén,de utazni is tudok ha úgy alakul.
Párhoz csatlakoznék Csongrád megyében!

Békés megyei pár?Privi!