Sziasztok,Bajai függetlenül,fiatalos pasi vagyok.Formás hölggyel -jó fej párral ismerkednék.Valaki?..
Gyula és környéke....hàzhoz megyek.....baszàs szopás....kukkolás.....minden ok!!!!!
Párhoz szállnèk be, akár passzív félként, nem lennék hálátlan

30.-a estére keresünk nagy intimmel rendelkező férfit a hölgy örömére. Csak valóban nagy és kitartó férfi jelentkezését várjuk. Légy kitartó és ápolt. Helyünk van kecskeméten. Többit privátban megbeszéljük.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Valaki ma este Gyulán???? Minden érdekel!!!!!
Kecskeméten ismerkednék orál fétis-es nővel! Privizz. Szeretek szoptatni minden formában.Lakáson, utcán, parkban ,Hétvégén kora reggel meg főleg bele spicelném egy csinos szájba a reggeli merevedésem. Pasik nem köszi, és biztos!
Lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés. mindenre nyitotvagyok
Sziasztok! Független férfiként keresem Hölgy vagy Pár ismeretségét Békés megyében, üzenetet privátban várom.
Vasárnap reggel 7-kor OROSHÁZÁN, dél körül KECSKEMÉTEN átutazóban leszek. Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, máskor tudok menni.
Mostanaban valaki hetenyegyhazan megszoptat a kocsijàban valahol a sotetben? Egy kis szűzköcsögöt?
Budapesten, vagy Pest megyébe szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral! Akivel, akikkel, szilveszteri buliba is mehetnénk!
Beszêljünk privátban.
Beszêljünk privátban.
Szegeden esetleg pár ma este?
Tisza Hotel
Tisza Hotel
Ma este esetleg pár akinek lenne kedve találkozni? Privátban várom a jelentkezőket.

Hali Kiskőrös környékéről ismerkednék
Kecskeméten most valaki?
Sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget s utanna o is beszállna? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Kalocsa környékéről van olyan pár vagy nő akihez lehet csatlakozni?

Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Ma férfi vagy pár egy közös játékra? Kecskeméten helyem van!