Szopni szerető,jól dugható bi pasi vagyok. Fiatalos ,jóképű. Békésmegye. Helyem nincs. De ha neked van, tudok utazni.
Többes élvezetekben jártas, szenvedélyes beállítottságú -nem dohányzó- férfiként keresném a (jan.3.,4.) péntek, szombat estére/éjszakára hölgyek,párok társaságát, élvezetdús órák közös megvalósításának céljából! Budapest és Szeged közötti területen mobilis vagyok. Igényesség, intelligencia, szenvedély smile Remélem megtaláljuk!
2025-re jó testű hölgyet keresek vagy párt diszkrét kapcsolatra! Gyula, Békéscsaba
Sziasztok Szívesen találkoznék
Növel párokkal férfival
Helyem van Nagykőrösön
Növel párokkal férfival
Helyem van Nagykőrösön
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Kár hogy csak párokkal
(Ez egy válasz csfero üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 13:55

párokat keresünk ma,holnap estére helyünk van kecskeméttől 35km re
párokat keresünk ma,holnap estére helyünk van kecskeméttől 35km re
Sziasztok!
Tapasztalt, 28 éves pasi vagyok, Kecskeméten szívesen fogadnék egy kedves párt, akár mindkét fél örömére
Utazás is megoldható, mobilis vagyok.
Tapasztalt, 28 éves pasi vagyok, Kecskeméten szívesen fogadnék egy kedves párt, akár mindkét fél örömére

Utazás is megoldható, mobilis vagyok.
Szopni szerető,jól dugható bi pasi vagyok. Fiatalos ,jóképű. Békésmegye. Helyem nincs. De ha neked van, tudok utazni.
Sziasztok!
Kecskemét és környékén hölggyel vagy párral ismerkednék.
Helyem van és utazni is tudok bármikor.
Kecskemét és környékén hölggyel vagy párral ismerkednék.
Helyem van és utazni is tudok bármikor.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

Párosunk női tagja barátnőt keres Cegléd környékéről! Srácok tanuljatok már meg olvasni! Köszi!
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 10:03

Párosunk női tagja barátnőt keres Cegléd környékéről! Srácok tanuljatok már meg olvasni! Köszi!
sziasztok bekes megyei bi pasi vagyok egyedul elek not part vagy fiut keresek
Ma kora délután szopnék Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van.
Sziasztok B.U.É.K mindenkinek puszi a hölgyeknek
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék többes élvezetre
Üdv.!
Szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Roli
Szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Roli

Sziasztok hétvége felé Kecskeméten átt utazoban leszünk szívesen ismerkednénk