Vastag farkú pasit cumiznék.
Masszőrt párnak, Békés megye? Privi!
Én mennék de nem akarod
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 04. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 10:41
Törölt felhasználó (4693170)

sziasztok bi pasi vagyok bekes megyebol not part fiut keresek helyem van
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
sziasztok bi pasi vagyok bekes megyebol not part fiut keresek helyem van
Ma estére keresünk párokat Kecskemét mellett helyünk van
Rita Feri
Rita Feri
Ma délelőttre kölcsönös szopásra keresek átlagos, velem egykorú vagy fiatalabb pasit aki átlagosnàl nagyobb farokkal rendelkezik. Férfi - nő párral is szívesen gabalyodnèk. Ilyen esetben nem feltétel a biszex irány. Kecskeméten irodában lenne helyem.
Sportos, igényes 42 éves 170/75 pasi, Intim piercingel bar csatlakozna párhoz a hölgy örömére, hetero alapon,barátság Extrákkal, ha érd, várom válaszotok.
Sziasztok! Úgy érzem, hogy egy domináns nő sokkal jobban illene hozzám, mint a jelenlegi párom.
Háziasszonyt,nagyit keresek aki ráér,egy lehetőség extrákkal.
Sziasztok
Kecskeméten ki szoptatna meg ?
Kíváncsi hetero pasi ???
Kecskeméten ki szoptatna meg ?
Kíváncsi hetero pasi ???
Sziasztok!
Mi 50 es házaspár vagyunk ,szívesen ismerkednénk veletek. Kecskemét mellett 35 km re lakunk helyünk van aki itt volt nálunk eddig még jól érezte magát,enyhe bi lányoknál rendben képet wiberen tudunk cserélni.
Üdv! Feri,Rita
Mi 50 es házaspár vagyunk ,szívesen ismerkednénk veletek. Kecskemét mellett 35 km re lakunk helyünk van aki itt volt nálunk eddig még jól érezte magát,enyhe bi lányoknál rendben képet wiberen tudunk cserélni.
Üdv! Feri,Rita
ma, 17h > BP 51 ut - Baja..,parok?
Békés megyei,Privi!
Állandó hokipartnert keresek lightos dolgokra, nem többre. Szuper lenne ha lenne helyed!
Jánoshalma,környéke,nő,feleség,nagyii,akinek hálás lehetnék?
Parkent parokkal ismerkednenk. Kecskemet kornyeken leszunk ezen a hetvegen.
Sziasztok!
Ismerkednék párokkal Békéscsabán és környékén.
Ismerkednék párokkal Békéscsabán és környékén.
Szeretnék találni hölgyet párt szexre.
Bandi
Bandi
Sziasztok nővel paral ismerkednék