Közös hokipartnert keresek lightos dolgokra.
Sziasztok! Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék 40-es férfiként, üzenetet privátban várom.
Szerdán és Csütörtökön párhoz vagy hölhgyhöz csatlakoznék Hódmezővásárhely Szeged környékén. Ha valaki rá ér és van kedve hozzá írjon privátban.
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra aki hozzám is koltozne
Sziasztok most Kalocsa?
Kecskemét környéki pár játékszere lennék hosszabb távra
Holnap délelőtt keresek hölgyek vagy párok!
Szegedi novel ismerkednek. 42 eves, nagyon potens (3-4 menet siman megy egymasutan), kedves, helyes, humoros ferfi vagyok.
Kecskeméti hölgy alázatos nyalószolgája lennék!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szia Kecskemét és környékéről ismerkednék nővel vagy paral? Tartos szex kapcsolat reményében
Szegedi novel ismerkednek. 42 eves, helyes, kedves, humoros ferfi vagyok.
Sziasztok! Szeged környékén keresnék párt vagy hölgyet
Kedves GG Tagok! Olyan pár ismerettségét keresem (lehetőleg napközben is ráérő, gyulai párra gondolok), akik szívesen vennék plusz 3 fő (2 ffi 1 nő) aktív részvételét. Összeszokott 3-ast alkotunk (a pár együtt élő pár) viszont tovább színesítenénk az együttlétet ilyen felállással is. Mi 40-es korosztály vagyunk, és szex őrültek! A pár nem gyulai….
42 eves, kedves, helyes, humoros ferfi vagyok. Szegedi novel ismerkednek.
Sziasztok.
Orosházán és környékén keresek hölgyet, párokat. Gábor vagyok (Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 06:47
Orosházán és környékén keresek hölgyet, párokat. Gábor vagyok (Ez egy válasz kivancsisrac830404 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma délelőttre kölcsönös szopásra keresek átlagos, velem egykorú vagy fiatalabb pasit aki átlagosnàl nagyobb farokkal rendelkezik. Férfi - nő párral is szívesen gabalyodnèk. Ilyen esetben nem feltétel a biszex irány. Kecskeméten irodában lenne helyem.
Gyulai, Békéscsabai elhanyagolt hölgyet keresek!
Sziasztok!
Házaspárként szeretnénk ismerkedni egy biszex lánnyal, erős szimpátia esetén akár hosszútávra is, barátság extrákkal kapcsolatra.Kérlek privátban keress ha létezel! Utazni nem tudunk csak helyben, de fogadni igen.
Pasikat párokat nem keresünk! Tiltjuk a tagokat akik nem tartják tiszteletben a keresési feltételeinket!
Házaspárként szeretnénk ismerkedni egy biszex lánnyal, erős szimpátia esetén akár hosszútávra is, barátság extrákkal kapcsolatra.Kérlek privátban keress ha létezel! Utazni nem tudunk csak helyben, de fogadni igen.
Pasikat párokat nem keresünk! Tiltjuk a tagokat akik nem tartják tiszteletben a keresési feltételeinket!
Sziasztok!szexkapcsolatra keresek egy kellemes hölgy lehet párok is!