Találkozni merő párt keresek.

Rég volt ,jó lenne. Meg is kúrhatsz.
Élvezésig szopnám a faszod
52 éves pasi vagyok csajt keresek hosszu távra akár hozzám koltozésel is
Sziasztok Kecskemét és környékéről ismerkednék nővel paral.
Békésmegyei pasit szopnék. Helyem nincs. Utazom hozzád.
Sziasztok! Békés,Csongrád,Bács megyéből pár esetleg képzett masszőr vagyok!
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Szegeden holnap napközbenre,keres valaki passzívat?
Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresnék hölgyet vagy párt.
Ducik előnyben
Utazni és fogadni is tudok
Kecskemét és környékén keresnék hölgyet vagy párt.
Ducik előnyben

Utazni és fogadni is tudok
Holnapra Békéscsaba és környékén elhanyagolt nőt vagy párt keresek!
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Kedves GG Tagok!
Kedves Párok!
Olyan pár (női bi elfogadott) ismerettségét keressük, akik csatlakoznának egy meglévő 3-as felálláshoz (1 nő 2 ffi).
Fontos: csak hétköznap napközbeni időpont (pl. délelőtt) lenne megfelelő számunkra, és apartmanba tudnánk találkozni Gyulán.
Köszönjük!
Kedves Párok!
Olyan pár (női bi elfogadott) ismerettségét keressük, akik csatlakoznának egy meglévő 3-as felálláshoz (1 nő 2 ffi).
Fontos: csak hétköznap napközbeni időpont (pl. délelőtt) lenne megfelelő számunkra, és apartmanba tudnánk találkozni Gyulán.
Köszönjük!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Ma valaki találkozni Hódmezővásárhely és környéke ?
Kecskemét környéki pár házibarátja lennék hosszabb távon
hello bekes megyei bi pasi vagyok egyedul elek not part fiut keresek de utazom is
Szegedi novel ismerkednek. 42 eves, nagyon potens (3-4 menet siman megy egymasutan), kedves, helyes, humoros ferfi vagyok.
Sziasztok lányt keresek megyén belül kellemes órák eltöltésére