párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Kanos pasit szopnék. Békésmegye. Helyem nincs, tudok utazni.
Szívesen ismerkednék normális, egymást szerető párral, akár kezdőkkel is. Igérem elsőre egyszavas levelet küldök amiben leírom, hogy hetekig bírom és természetesen hatalmas fallosz fotóval szeretném ezt prezentálni
.

Idősebb hölgyel ismerkednék! A többit privátban.
Békésmegyei bi pasi vagyok. Orál érdekel. Helyem nincs. Utazom.
Sziasztok! A héten szabadok a délutánjaim. Közös örömszerzéshez keresem partnerem, elsősorban hölgy személyében. Esetleg vékony fiatal férfi/ fiú társasága is szóba jöhet. Magról annyi, hogy 33 vagyok, átlagos méretekkel rendelkezem. Számomra nagyon fontos a higénia. Ha fel keltettem az érdeklődést, nyugodtan írj. Üzeneteket nézem. Helyileg Kecskeméten vagyok.
Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére
Baján keresem hölgy partnerem egy romantikus találkozóra.
Sziasztok Kecskeméten keresem most hölgy vagy pár társaságát heteró alapon.
bekes megyebol ki keres bi pasit??? egyedul elek not ,part fiut keresek
Kecskeméten valami izgalom?
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, csongrád-békés megye.
Gyulai, Békéscsabai nővel találkozgatnék!
Partnert keresek közös hokizásra.
Sziasztok
Szexuálisan túlfűtött igényes szegedi pár F35\L29 ismerkedne más párokkal\hölgyekkel.
Privátban keressetek köszi !!
További szép napot

Szexuálisan túlfűtött igényes szegedi pár F35\L29 ismerkedne más párokkal\hölgyekkel.
Privátban keressetek köszi !!
További szép napot

Sziasztok lányt keresek megyén belül
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.

Sziasztok
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte dugjak meg a fekleseget? hely kellene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol