Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék
Kedves GG Tagok!
Kedves Párok!
Olyan pár (női bi elfogadott) ismerettségét keressük, akik csatlakoznának egy meglévő 3-as felálláshoz (1 nő 2 ffi).
Fontos: csak hétköznap napközbeni időpont (pl. délelőtt) lenne megfelelő számunkra, és apartmanba tudnánk találkozni Gyulán.
Köszönjük!
Kedves Párok!
Olyan pár (női bi elfogadott) ismerettségét keressük, akik csatlakoznának egy meglévő 3-as felálláshoz (1 nő 2 ffi).
Fontos: csak hétköznap napközbeni időpont (pl. délelőtt) lenne megfelelő számunkra, és apartmanba tudnánk találkozni Gyulán.
Köszönjük!
Ma délelőtt Kecelen kalandoznék! Ápolt, potens, ffi vagyok. Búvóhely szükséges. Prívátba írjatok!
Sziasztok. Kedves párt keresünk közös élményekre. Többnyire hét közben 18.00 utáni időpontban tudunk fogadni otthonunkban.. Privát üzenetet várunk.
Holnap Szegeden heteró masszőrként találkoznék, hölggyel vagy párral déltől érek rá 3ig. Üdv Jani
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit ma!
Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok. Hètfő kedd dèlelőtt szívesen összefutnèk hólgyel vagy párral diszkrèten. Èn ápolt 40 és pasi vagyok.
Szia! Tamás vagyok, bajai. Január utolsó és február első hetén szabadságon lesz, lenne időm utazni, ismerkedni. 99% ban elég elfoglalt vagyok, de ez most megváltozik. Keresek egy Társat, akivel hosszabb távú célom is lenne. Ha van kedved, írj, örömmel ismerkedem, nem csak online. Szerintem sok beszélgetés után kiderül, hogy mik leszek a között pontok. Nem sex partnert keresek, attól többet. Szép és izgalmas napot!

Sziasztok Kecskemét és környékéről ismerkednék nővel paral.
sziasztok cuckoldra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt?
Olvasta a hozzászólásotokat, ezért nektek is üzent:
Jaj mi ez ugyan olyan kamuk mit te ! Csak duma volt és utána meg nullák ! Ugyan olyan mint te de még kamu buzi kamu oldallal. Aki hazudozik össze vissza. Ilyenekre nem adok. És ilyenek vannak itt ezért akik csak ennyit tudnak semmi mást. Szégyen az ilyen ember. Aki csak ennyit tud az miért van ilyen oldalon. Erre élvezni mert mást nem az is biztos. Az ilyen miért van itt egyáltalán kamu oldallal lopott képekkel aki egy köcsög buzi ez a szégyen. Tudna valaki segíteni, hogyan lehetne letiltani ezt az elmebeteg zaklatót??? (Ez egy válasz cscsmpar üzenetére (2025. 01. 18. szombat 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj mi ez ugyan olyan kamuk mit te ! Csak duma volt és utána meg nullák ! Ugyan olyan mint te de még kamu buzi kamu oldallal. Aki hazudozik össze vissza. Ilyenekre nem adok. És ilyenek vannak itt ezért akik csak ennyit tudnak semmi mást. Szégyen az ilyen ember. Aki csak ennyit tud az miért van ilyen oldalon. Erre élvezni mert mást nem az is biztos. Az ilyen miért van itt egyáltalán kamu oldallal lopott képekkel aki egy köcsög buzi ez a szégyen. Tudna valaki segíteni, hogyan lehetne letiltani ezt az elmebeteg zaklatót??? (Ez egy válasz cscsmpar üzenetére (2025. 01. 18. szombat 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia....Ha nem találtál...esetleg
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 11:48

Olajos farok masszázsra keresek holnapra egy formás és kemény farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiürítem egyoldalúan.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kiskunfélegyháza
(Ez egy válasz ferike87 üzenetére (2025. 01. 18. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ismerkednék Békéscsabai és környékbeli olyan hölgyekkel akiket nem zavar a férjem jelenléte….
Pusz

Pusz
Kiskunfélegyháza?
Szeretnék ma szopni Békésmegyei pasit. Helyem nincs. Tudok utazni.
Sziasztok. Párként,párt keresünk hetero alapon közös élményekre. Többnyire hétköznap 18.00 után tudunk fogadni otthonunkban. Priv.üzenetet várunk. Köszönjük. Sziasztok.