Alázható hölgyet keresek Kecskemét és környékén

Ffit keresünk nagy intimmel párhoz? Prívátba irj.
Kalocsa és környéke.
Sziasztok!
Szombat délután csatlakoznék, hölgyekhez(kortól, testalkattól függetlenül)párokhoz(nagyon enyhe bi, még sosem próbáltam).Akár fotósként is.
Magamról annyit , hogy maximálisan ápolt, őszinte, jó humorú odaadó 44 éves férfi vagyok, maximális potenciával, és "francia nyelvtudással"
És még egy fontos dolog, nem vagyok adonisz.
A kíváncsiság vágyat ébreszt.
Sziasztok!
Szombat délután csatlakoznék, hölgyekhez(kortól, testalkattól függetlenül)párokhoz(nagyon enyhe bi, még sosem próbáltam).Akár fotósként is.
Magamról annyit , hogy maximálisan ápolt, őszinte, jó humorú odaadó 44 éves férfi vagyok, maximális potenciával, és "francia nyelvtudással"
Sziasztok
Szombat délután csatlakoznék, hölgyekhez(kortól, testalkattól függetlenül)párokhoz.Akár fotósként is.
Magamról annyit , hogy maximálisan ápolt, őszinte, jó humorú odaadó 44 éves férfi vagyok, maximális potenciállal, és "francia nyelvtudással"
Szombat délután csatlakoznék, hölgyekhez(kortól, testalkattól függetlenül)párokhoz.Akár fotósként is.
Magamról annyit , hogy maximálisan ápolt, őszinte, jó humorú odaadó 44 éves férfi vagyok, maximális potenciállal, és "francia nyelvtudással"
Sziasztok! Sportos, szegedi,kimondottan hármasra vágyó, többest megélt férfiként most péntek vagy szombatra keresek egy csini, közvetlen párt többes felnőtt êjszakai játékokra!

Sziasztok!
Szombat estére keresünk kimondottan nagy méretű bisex pasit párosunk mindkét tagjának oromere
Szombat estére keresünk kimondottan nagy méretű bisex pasit párosunk mindkét tagjának oromere
Találkozni merő párral találkoznék.
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
nincs senki akit békésben találkozna?
21-től három napig Gyulán leszünk a párommal. Párokkal, pasikkal ismerkednénk.
Ma délelőtt Kalocsa, Baja . Közös szopás.? Csak igényes méretes érdekel.
Közelebb is megoldható!
(Ez egy válasz Krisz_009 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sportos, többesben tapasztalt, nem tolakodó férfiként keresek igényes,közvetlen Pàrt önfeledt hármas hancúrra.
Bárcsak közelebb lennél
(Ez egy válasz eriktoth üzenetére (2025. 02. 04. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 11:54

Sziasztok! Igényes hetero/bi férfi partnert keresek, akit rendszeresen kényeztethetnék titokban viszonzatlanul.
Ma este szegeden par akit meg lehetne lesni?
Sziasztok Mohács környékén keresek hölgyet vagy párt de utazni is tudok szívesen be ugranék egy kis mokára
írtam neked
(Ez egy válasz eriktoth üzenetére (2025. 02. 04. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 11:54

Sziasztok! Igényes hetero/bi férfi partnert keresek, akit rendszeresen kényeztethetnék titokban viszonzatlanul.
Kecskemét környékén hölgyet aláznék

Sziasztok!
Keresem azt a hölgyet akit időnként meglatogathatnék néhány buja órára, ami nálam nen arról szól, hogy egyből bumm
Keresem azt a hölgyet akit időnként meglatogathatnék néhány buja órára, ami nálam nen arról szól, hogy egyből bumm