Üdvözlök mindenkit! Párt keresnék!!Idősebb és telteb pár is lehet..Utazni tudok!!
Szimpátia fontos számomra!!
Masszőr Békéscsabán?Privi!
Üdvözlök mindenkit! Párt keresnék!!Idősebb és telteb pár is lehet..Utazni tudok!!
Sziasztok! Ha esetleg lenne valaki innen esetleg pár akiket le kell masszírozni...nyitott vagyok! 40 es intelligens pasi!
Szia írtam privit, ráérek
(Ez egy válasz gyuri 133 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 10:39

Holnap reggel 6-tol delutan 3-ig van helyem Szegeden. Valaki(k)????
Cumizni akarok. Tudok utazni. Békésmegye.
Hello Kecskemét pár fiúkat keresünk
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos hetero férfi-biszex nő párként keresünk csinos biszex hölgyet (18-40 éves korig), vagy hozzánk hasonló sportos alkatú párt, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Helyünk van, de utazni is tudunk. A további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. (Solo pasikat nem keresünk, ne is írjanak, mert törölve lesznek.)
Sziasztok!
Jövő héten napközben valaki Baja és környékéről?
Jövő héten napközben valaki Baja és környékéről?
Sziasztok. Szentes-Csongrád körül valaki?
Megy valaki ma makóra szaunázni?
Kecskemét környékén biszex párhoz csatlakoznék mindenki örömére
Holnap reggel 6-tol delutan 3-ig van helyem Szegeden. Valaki(k)????
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék akár csak masszázs...(képzett masszőr ) vagyok! Nyitott vagyok! Utazok szívesen nem gond!
55- ös út vonalán,hölgy aki szeret sok tejet nyelni?
Sziasztok! Reggel 6-tol delutan haromig szivesen elmegyek veletek.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ma délelőtt autos kaland Baja és kőrnyéke?
Szegeden péntek estére keresek diszkrét, hellyel rendelkező pasit / párt orális szexre oda vissza alapon.
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Cumizni akarok. Tudok utazni. Békésmegye.
SziasztokHolnap délelőtt autos kaland Baja és környékén?