Békésmegyei aktív vagy bi pasit keresek. Kényeztetném,szopnám eres farkad élvezésig . Nincs helyem ,tudok utazni. Több alkalmas diszkrét kapcsolatban gondolkodom.
Holnap délelőtt kivernék egy szép kemény farkat, közben a zacsit is szeretem masszírozni, a végén rám is spriccelhetsz ha jól esik neked.
Ápoltság adott és elvárt, csak privit várok, helyem van hmvhelyen nyugodt légkörben.
Ápoltság adott és elvárt, csak privit várok, helyem van hmvhelyen nyugodt légkörben.
Írtam privát..
(Ez egy válasz neven üzenetére (2025. 04. 04. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét környéki csajt párt keresek huncut kalandra
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasit párt
Sziasztok. Kecskeméten és környékén ismerkednék

Sziasztok!
Párt keresünk 25-40 év között közös időtöltésre, egymás előtti szexre és párcserére.
Párt keresünk 25-40 év között közös időtöltésre, egymás előtti szexre és párcserére.
Békés megyei párhoz csatlakoznék!

Sziasztok! Sportos, többest megélt férfiként hétvégére keresek egy csinos, közvetlen Pàrt önfeledt hármas hancúrra..

Diszkrét bi vagyok
Szopnèk Kecskeméten
Szopnèk Kecskeméten
Sziasztok. Párral ismerkednék!!!
Szegedi mackós pasit keresek ma estére.
Sziasztok szeretnek kiprobalni egy izgis dolgot egy nyitott párral akiknek lenne helye es tudnanak fogadni en tudnek utazni is !Viber vagy skypos elerhetoseg jo lenne hogy tudjunk ismerkedni s ha meg lenne a szimpatia akkor osze is hozhatnank az izgis dolgot!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Mármint szombatra...
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tervezi magának, maguknak a Harom Majmot?
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Telt hölgyel vagy párral ismerkednék…enyhe bi játék belefér
Sziasztok!
Békéscsaba és környékén magára és környezetére igényes, 32 éves férfiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz, hölgyekhez.
32/174/64

Békéscsaba és környékén magára és környezetére igényes, 32 éves férfiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz, hölgyekhez.
32/174/64
Kimondottan szép segglyukkal rendelkező lányt keresek, aki szeretné hogy nyaljam. Cum kissing és lábfétis is jöhet. 26 éves, sportos pasi, Kecskemét.