Molett, teltebb fenekű hőlgy vagy? Nem mersz lépni egy szex kapcsolatra mert úgy gondolod ez nem vonzó? Tévedsz! Szegedi hölgypartnerem keresem alkalmankénti de rendszeres szexkapcsolatra. Privát üzenetet írj!
Mai napon ( csütörtök) Szegeden tartózkodok 14 h után egy kis időre. Ha lenne olyan pár vagy hölgy aki tudna fogadni szívesen találkoznék vele. Írj bátran minden megoldást meghallgatok. Köszi
Húsvétra...keresnék párt utazok szívesen! 40 es intelligens pasi! Masszázsra is!
Üdv! 7 végére pár ismerkedni?
Sziasztok!
43 éves, sportos, férfias, potens, nyitott férfiként keresek első körben ismerkedésre, beszélgetésre embereket, párokat, Szeged-Csongrád, vagy Bács-Kiskun megyéből.
43 éves, sportos, férfias, potens, nyitott férfiként keresek első körben ismerkedésre, beszélgetésre embereket, párokat, Szeged-Csongrád, vagy Bács-Kiskun megyéből.
Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Sziasztok! Szolnok-Békés vonalon keresek partnert, partnereket.
Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!Akár cuckold szexre is vagy házibarát is!!
Péntek este biszex férfi tagú pár társaságát élvezném. Pasival csak orális szex érdekel! Csak párok és Kecskemèten keresek.
Kecskemét és környéken hetero párral ismerkednék.
Ma este Békéscsaba és 100km-es körzetében pár vagy lány esetleg?

Nem szépítem magam egyenesen elmondom én félre szeretnék kacsintani és élvezni szeretni az élet szebbik oldalát is. Fura dolog lehet ezt olvasni de életem során nem kacsintottam félre, sőt a házasságom szerelem első látásra történt mint a mesében így más sem volt előtte. Így hosszú vagy alkalmi kapcsolatot keresek kizárólag Hetero alapon hölgy személyében Csongrád megyében aki diszkrét.
Szegeden keresek párommal nagy mérettel rendelkező férfit szombatra
Pèntek dèlután,este keresek hellyel rendelkező partnert,partnereket,nemtől függetlenül,èlvezkedèsekre.Ápolt,nagyfaszú aktív fèrfi vagyok.

Ma délelőtt Jánoshalma Bi orál ?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Húsvét után szabadok vagyunk. Szívesen kirándulnánk, wellnesseznénk. Minden ötletet meghallgatunk.
Viber nélkül ne is keress!
Viber nélkül ne is keress!
Ma estére keresünk jó mérettel rendelkező (18cm) ff-t harmadiknak . Esetleg párt egymás előtti szexre.Helyünk van Kecskeméten.
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek bármiben benne vagyok!
Békéscsaba ma valaki egy kis kaland?