Mai nap Aktív férfit,párokat keresek egy kis kalandozásra ha szeretnétek akkor jó masszázst is kaptok!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Cickóra spriccelnék, írj ha szép cicid van

Sziasztok.
Baja és környékén valaki?
Baja és környékén valaki?
Jövő héttől hosszabb ideig Kecskemét környékén leszek, Extrém Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget. Jellemzően napközben érek majd rá. Ha tudsz igazán perverzet, bátran írj rám! Párok, hölgyek, pasik perverzkedni keresek!
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Jövö hèten kedden vagy csütörtökön dèlelött kinèzek az algyői nudira. Aki kijönne írjon PM.
Szeged környékén keresek partnereket hármas szexre! Helyem nincs de utazni tudok!

Sziasztok!
Szegeden keresek valkit/valakiket egy kis szórakozásra!
Szegeden keresek valkit/valakiket egy kis szórakozásra!
Sziasztok! Sportos, többesben tapasztalt férfiként hàrmasra vágyó,csinos, közvetlen Pàrt keresek önfeledt nyári élményekre

Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok! Párral ismerkednek akit izgat a cuckold.
Sziasztok! Keresek olyan férfi masszőrt, aki masszázs közben berakná a számba a farkát, bele is élvezne és egyéb perverziók..

Kecskemét? Szopnèk hosszasan
Diszkrét bi vagyok
Diszkrét bi vagyok
Párt néznék, ma. Írjatok privit

Sziasztok! Érdeklődnék Algyői nudinál mizu?
Sziasztok,formás csajjal randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.Valaki?
Jövőhéttől hosszabb ideig Kecskemét környékén leszek, Extrém Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget. Jellemzően napközben érek majd rá. Ha tudsz igazán perverzet, bátran írj rám!
Solt-Izsák-Kiskőrös-Kecskemét ismerkednék alkalmi vagy tartós kspcsolatra. Fiú és lány is érdekel egyaránt. Privát keress
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek egy női randi partnert. Igényes 37 éves pasi. Csak olyan írjon aki el is jön! Hely megoldott Hódmezővásárhely környékén! Privátban, randi helyszínnel, egy ismerkedős kávéra.
Sziasztok ! Ma éjjelre keresünk párként párt esetleg női beszállót! Békés megye