Sziasztok! Csongrád megyei hölggyel ismerkedne egy 25 éves hetero srác.
Kecskeméten ismerkednék
Ha valaki kanos írjon rám, Szeged és környéke.....
Sziasztok. Gyulai fürdőben ismerkednénk 40 év alatti potens, borotvált farkú ápolt diszkrét pasikkal. Kölcsönös szimpátia esetén szex is lehet.
Sziasztok, ha valaki 3-4 óra között ráér Szegeden szivesen leszopnám
Sziasztok most hölgy pár?
Sziasztok!héten keresek hölgy de lehet párok is!
Sziasztok holnap reggel kecskeméten autos kaland valaki valakik ? privin irj
Masszőrt keresek esetleg a mai nap? Utazok is szívesen!
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valaki helyem van diszkréció adott és elvárt
Kecskemét, Szabadszállás környékén extrém perverz szexre is keresek lehetőséget!
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Ismerkednék Kecskemét környékén nem vagyok semmi jónak elrotója
Ma a kecskeméti aborétum mögé, mező túloldala, ki jönne ki párokat kukkolni? autóval szoktak kint lenni. írj privit. havert keresek ilyesmire, hetero alapon!
Sziasztok ! 65 feletti hölgyet keresek szexre ! Ha van párja nem gond , nézheti is .
60-feletti hölgynek segítenék.Kecskemét Bács Kiskun

Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Ma délelőtt Baján és környékén keresnék igényes méretes orál partnert .