Kecskemét és környékén....esetleg pár vagy valaki? Masszőr vagyok...
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Ma estefelé ráérek, Szeged mellett van helyem is.
Sziasztok! masszőrt keresek feleségemnek, kerem csk profi masszőr irjon Baja vonzás körzetében.köszönöm!
Szegeden keresek cuckoldra párt, helyem van, inkabb hetkoznapi raeressel, whatsappon egyeztetunk
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Mellfüggő vagyok.. Női melleket kényeztetnék.... Szeged és környéke
Sziasztok …..Szelidi tónál ma valaki …. Bisex pár ,bisex srác ?
Kecskemét vasút kôrnyekèn leszopna valaki?
Sziki a mai program ..valaki van innen kint?
Békéscsaba és környéke. Szeretek faszt szopni. Izgat a jó méret. Tudok utazni ha van helyed. Érzéki szopás ,végig.Akár többször. Higiéniai feltételek adottak,dughatsz is,tövig.
Ha ráérsz ma vagy holnap este akkor írj
Van helyem,utazni nem szeretnék
Van helyem,utazni nem szeretnék
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Pucsítana elém valaki?
Solt-Kecskemét.
Barátnőt keresek , társas magányban élő férj vagyok. Hianyzik a szerelem...25-50 éves kór közt keresek husisabb alkatú lányt. Privat keress ha létezel és elfogadod az én állapotomat. Picifiam a mindenem
Barátnőt keresek , társas magányban élő férj vagyok. Hianyzik a szerelem...25-50 éves kór közt keresek husisabb alkatú lányt. Privat keress ha létezel és elfogadod az én állapotomat. Picifiam a mindenem
Sziasztok!
Kiskunhalas környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Kiskunhalas környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Hello szegeden most valaki
Ma este/éjszaka párt fogadnék Békés megyében.
Magas, barna, 42 éves, a többesben már tapasztalt pasi vagyok.
Az intim méretem 19cm és kitartóan tudok nyalni, állítólag jó is vagyok benne... Szeretem a finom női testen le sorgó ondó látványát...

Mai napon Férfit vagy Párokat keresek egy kis játszadozásra,kaphatsz egy jó masszázst is!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!