Sziasztok! Gyomaendrődön otthonomban szimpatikus párt fogadnék, de persze utazni is tudok ☺️ Az intim méretem 19cm, teljesen borotvált vagyok és egészséges. Szeretem a cuckold játékokat, de jöhet a két farok egy punciban felállás is ☺️
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Kecskeméten strandfurdö? Pár jön innen esetleg? Csak ismerkedni
Sziasztok szombaton gyulan ejszakai furdozesre keresek partnereket
beszéljük meg. vagy közelebbit keresel?
(Ez egy válasz iLeszoplak üzenetére (2025. 08. 19. kedd 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mai nap(aug 20), Szeged?
Mai nap(aug 20), Szeged?
Szopnék vastag eres faszt. Békés megye.
Sziasztok! Megy valaki Pestre tűzijátékot nézni?
Sziasztok. Mai nap folyamán Kecskeméten hölggyel párral találkoznak.
Sziasztok
Ma vagy holnap, augusztus 20. este, Szeged és környéke. Lányok , párok egy kis kalandhoz esetleg valakinek kedve?
Ma vagy holnap, augusztus 20. este, Szeged és környéke. Lányok , párok egy kis kalandhoz esetleg valakinek kedve?

Békéscsaba és környéke
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek!! Baranya-Tolna-Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor ma vagy valamikor a héten-hétvégén!

Békés megyében idősebb hölgyeknek kellemes masszázzsal kedveskednék valamint jó beszélgető társ is lennêk.
Sziasztok! Csinos, negyvenes, szexorientált pár vagyunk. Mind a ketten heterok, de hölgytagunk nem zárkózna el a csajos játekoktól sem. Baráti, hosszú távú kapcsolatot keresünk leginkább környékbeli hasonló igényű párokkal. Egymás előtti és párcserés szexcsatákhoz! J-N-K-SZ, B-K-K, Pest megyeiek előnyben.
Sziasztok! 20.-án szegeden egy masszázsra valaki? Helyem van.
Sziasztok ! Én igen
(Ez egy válasz István és Kinga üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 20:15

Sziasztok!
Szerdán pár esetleg szóló fiú csatlakozhatna hozzánk Szeghalmon.
Szerdán pár esetleg szóló fiú csatlakozhatna hozzánk Szeghalmon.
Tiszakécske környékén keresem hölgy,pár ismeretségét az idősebb korosztályból is. Jó fej, intelligens magyar FFI vagyok. Ha csak beszélgetésre vágysz egyenlőre..
..az is ok.

sziasztok! szegeden holnap esetleg valaki ráèr szegeden? csak lányokat ill párokat keresek hetero alapon mindenfèle jóra
Masszőr párnak? Békés megye? Privi!