Szopnék vastag eres faszt. Békés megye. Tudok utazni.
Szopnék vastag eres faszt. Békés megye. Tudok utazni.
Bèkèszszentandrás ès környèkèn is erkednék
Sziasztok! Van valaki az M9 nudin?
Délután valaki a gyulai fürdőben? Minden érdekel!!!
Sziasztok!
Fiatal, amatőr masszőrtudással rendelkező férfiként Kecskemét belvárosában fogadnék hölgyet, vagy párt. Szinte minden este szabad vagyok, akár utazni is tudok!
Fiatal, amatőr masszőrtudással rendelkező férfiként Kecskemét belvárosában fogadnék hölgyet, vagy párt. Szinte minden este szabad vagyok, akár utazni is tudok!
Masszőr ma békés megyében? privi!
Kiskőrös,fürdő környéke,camping,üríts belém alul,felül.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Gyulai, Békéscsabai sexcentrikus hölgyet keresek lazakapcsolatra!
Kiskőrös környéke,szopnék nyeléssel többet is.
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Sziasztok! Ma szegeden szopnék, helyem van
Imádom a szabadban ! Kukkolni is jól esne !
(Ez egy válasz neven üzenetére (2025. 08. 16. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Mórahalmon hölgy, vagy pár egy kalandra?

Sziasztok! Pár vagy hölgy Kecskeméten ma a fesztiválon nem ismerkedne? Akár csak iszogatás, de ha úgy alakul lehet több is.
Sziasztok holnap gyulan valaki ejszakai furdo ?
Sziasztok!
Meglevő hármasunkat bővítenénk 1 Hölggyel.
Jelenlegi felállás 2 férfi 1 nő. Hetero vagy akár bi alapon.
A pár hölgy tagja 48 éves, dekoratív. A férfi 49. Én 39 vagyok, helyes, ápolt. Diszkréció adott és elvárt. Ha van itt olyan akit érdekelne jelezzen és mindent megbeszélünk. Nem rohanunk, fontos a szimpátia.
Szép napot.
Meglevő hármasunkat bővítenénk 1 Hölggyel.
Jelenlegi felállás 2 férfi 1 nő. Hetero vagy akár bi alapon.
A pár hölgy tagja 48 éves, dekoratív. A férfi 49. Én 39 vagyok, helyes, ápolt. Diszkréció adott és elvárt. Ha van itt olyan akit érdekelne jelezzen és mindent megbeszélünk. Nem rohanunk, fontos a szimpátia.
Szép napot.
sziasztok !szegeden ma ráèr valaki?